Nexus 5, update in problemi. Še kdo?

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Po zadnjem updejtu pred par dnevi (6.0.1), je telefon postal izredno tih. V smislu, da zelo slabo slisim osebo (oni mene slisijo normalno) na drugi strani, ceprav imam slusalko na max, pravtako ce dam na zvocnik je ta izredno tih in res slabo slisim sogovornika, pa recimo ce gledam videje ipd. stvari so pri max. glasnosti tihi napram pred posodobitvijo. Prej recimo ce si dal ko si klical v casu ko je se zvonilo na zvocnik, si v roki cutil tresljaje ko je zvonilo, zdaj pa tega vec ni. Pravtako si slisal tudi pri normalnem klicanju da zvoni, zdaj pa vec ne.
A je mozno, da so to kaj shebali s tem updejtom in naj upam, da bo cimprej zunaj popravek, al naj nesem telefon na servis?

pozdrav.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kako urediš tole?

While you wait for a fix, the easiest solution is probably just flashing your phone back to the previous Android 6.0.1 build (MOB30M) and waiting for the next monthly patch. Some users say that simply flashing an older kernel, or any of the many custom kernels available from ROM developers, fixes the problem.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Evo, pa je novi update tu in zvok zopet dela tako kot mora! 😎

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Moj se je začel kujat in na trenutke mu ni do življenja več
jezen.gif
. Ne prepozna simke. Sem šel na Telekom po novo, pa je sam en dan zdržal, da ni strajkal. Telefon deluje tekoče in mi ga je škoda v zid zabrisati. Naj dam na servis na pregled, ali v zid in po novega?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Sigurno je neki s SW, ker ne rabiš simke nič vn je mat, samo vgasnem in prižgem pa dela. Zanimivo, ker mi je ravno aneks potekel
jezen.gif