Next stop?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.838
113
nisi razumel, tip je postavil retorično vprašanje kolk glupi so sosedi... in za odgovor si se kar sam kot oseba javil. "Zelo".

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
ON:

Jao, jao. Brez besed sem.

OFF:
Pri športnih stavah mi je dvojni užitek stavit na hrvate. Če zmagajo sem zadovoljen, ker sem stavo dobil. Če pa izgubijo mi je pa še boljš spremljet njihove reporterje, novinarje kako so jih spet sodniki okradli.
rolleyes-1.gif

pablo

Pripravnik
3. jun 2008
149
0
16
Citat:
Uporabnik sanco pravi: Pri športnih stavah mi je dvojni užitek stavit na hrvate. Če zmagajo sem zadovoljen, ker sem stavo dobil. Če pa izgubijo mi je pa še boljš spremljet njihove reporterje, novinarje kako so jih spet sodniki okradli.
rolleyes-1.gif

Hehe, dobra ideja, morm hitr nakazat dnar na bwin...

>>koga pa briga za grske fuzbalerje.<<

So bili evropski prvaki štiri leta nazaj? So.
Smo videli kakšen njihov trening? Nismo.

Sicer pa ti pišeš bedarije, jaz ti samo v tvojem stilu odgovarjam (bodoče prvake na treningu
bonk.gif
)

Briga me kje kotirajo, to sploh ni poanta. Sploh ni poanta v nogometu niti ni poanta v hrvatih.

Alter.Si

Zelenc'
1. jan 1970
0
0
1
Če zbiram navijam za grke, drugače pa vemo za koga je fuzbal

Nazadnje uredil moderator:

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
kockasti ti grejo pa res pod nos.
so dobri fuzbaleri in so zanimivi zato,
pac ljudje jih radi pogledajo

tut tu, pr nas v sluzbi, so vsi, razen Nemcev seveda, navduseni nad njihovo vcerisnjo zmago

sn jih nauco Mi rvati, mi rvati,..., smo skupi gledali in jih je zanimalo kak navijajo
in zdej veselo to ponavljajo

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
niti blizu,
taprau Slovenc ispod Pohorja

saj sn js tut presenecen, da tolk mojih kolegov goji simpatije do hrvatov, to govorim za fuzbal
pa prasam zakaj tako?

pa pravijo, da zato, ker so mali pa nerazviti in jim prvosijo, da nazgejo kako velesilo, ne sam nogometno