NETBOOK

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Kupil nov netbook acer in glej ga zlomka,v spodnjem delu ekrana se vidi nitka kot da je šla ledika,malo pogledam po nastavitvah zaslona in slučajno spremenim barvno globino iz 16bit na 32 bit in ta nitka izgine,v čem bi bila fora.
Zanima me tudi ali naj to reklamiram ali ne,oz. po mojem te nitke tudi ne bi smelo biti na 16 bitih,naložen je windows 7 starter.

hvala in lp

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
kaj pa v primeru,da se zacne pojavljati še v 32 bit,potem pa lahko uveljavljam garancijo,zakaj ne..
Imam pa še 2 dni možnosti,da pc vrnem brez obrazložitvije in dobim denar nazaj...
in nato naročim novega,sicer pa me zanima v čem bi bila fora,da nitka pri 16 bitje,pri 32 pa ne...
sedaj se celo prestavi na vrh zaslona,nitka ni v celi vrsti,vidi se v dolzini pol cm,nato ok,in potem spet kak milimeter ali dva,če
grem z miškinim kurzorjem čez se črta prestavi ter
ali pa se bo morda zacela kasneje pojavljati tudi pri 32 bit ali ne
lp

Nazadnje urejeno:

danilo

Pripravnik
18. maj 2008
160
1
16
Če si ga kupil preko neta, ga lahko mirno vrneš in zahtevaš vrnitev kupnine. Sicer pa stvarna napaka.

lp

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
sem porihtal,na servisu mi je rekel,da če ni črta čez cel zaslon pol ni napaka na ekranu,ampak v driverjih,res se je parkrat updatal in potem je zacelo to izrisovati tako da je verjetno driver,drugih za sedaj ne bom iskal,imam na 32 bit in dela ok.

lp

tomi

Guru
1. sep 2007
18.612
9.829
113
40
MB
Citat:
Uporabnik danilo pravi:
Če si ga kupil preko neta, ga lahko mirno vrneš in zahtevaš vrnitev kupnine. Sicer pa stvarna napaka.

lp

to prvo ni glih čisto res, vračat in zahtevat odkupnino se za pokvarjeno napravo ne da ... je pa res da 99 % zamolči da je nekaj narobe, pa to šele servis ugotovi
wink-1.gif

danilo

Pripravnik
18. maj 2008
160
1
16
Saj to ni problem kupca - če naprava ne izpolnjuje kupčevih pričakovanj, jo pač enostavno vrne - ne da bi se ukvarjal ali gre za okvaro ali ne. Ta riziko nosi prodajalec, tudi če so samo driverji krivi, da prikazuje neko črto in to kupcu ne ustreza. Zato pa mora prodajalec preverjati kakšno robo prodaja, da ne bo imel takšnih težav.

lp

Podobne teme