nestrpnost

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ko se pogovarjate o strpnosti, eu načelih, normah itd..ste sladki ko domači med.

ko se zgodi uspeh iæa, smo se pa tujcu prodal. še dobr, da se ne prodajamo tujcu z zahoviæem in ostalimi žogobrci..sej veš..kdor ne skače ni slovenc, čeprav an travi skače 80% iæev.

otroc moji in prdeci stari..omejeni ste. prehudo omejeni. mogoče res ne bi bilo slabo, da pakirate proti jodlarjem, ker bo slovenija mogoče uspela. pa ne bo to zarad iæa, ampak zarad samoizselitve nesposobnežev okoglednih.

mal odprite oči in se vprašajte od kje ta moč čistev.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Kaj bi bilo šele, če bi zmagal Jelinčiæ :)

ne vem no..sam to ej bolano. v tej državi, če si iæ, si dober za smetarja, gradbinca, kako nočno izmeno, tekoči trak..pol pride obdobje jebanja in muk, da bi, ko dosežeš nekaj vsaj v enem krogu bil spet človek. ker drugi, ki to ne vidijo, te imajo itak za izmeček.

in dokler bo tako, se bosta napajala skrajnost in iditizem. uspeha za državo ne bo. pa naj jo vodi sam jezus kristus ob podori svetega duha.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Nestrpnot, ki vsaj na tem forumu res izstopa:
- nestrpnost proti vernim,
- nestrpnost proti tistim, ki na slepo ne sledijo levi opciji,
- nestrpnost proti muslimanom (razvidno iz tem o džamiji)

Nestrpnosti proti -iæ-em na splošno pa ni kaj veliko.

Zelo veliko nestrpnosti si do sedaj npr. pokazal tudi ti (glej vse tri gornje točke). Torej si zadnji, ki ima komu kaj očitati. Dvoličnež ali provokator? Verjetno oboje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a ma veze?

a je direktor skb, rajfajsna, sparkase, austira..slovenec
a je lastnik t2 slovenec

a je česarkoli uporabnega v tej drzavi lastnik slovenec.

no, torej bodi srecni, d ane pisem vlog na JU v nemscini, fransoscini.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik tis pravi:

Zelo veliko nestrpnosti si do sedaj npr. pokazal tudi ti (glej vse tri gornje točke). Torej si zadnji, ki ima komu kaj očitati. Dvoličnež ali provokator? Verjetno oboje.

obatroje... in?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tis pravi:

Ni res.

Ne gre za nestrpnost proti vernim, jaz tega nisem zasledil.

- Gre za pravilno opozarjanje glede škodljivega ravnanja RKC v Sloveniji. (sramoten dolg, gospodarska dejavnost, laganje ljudem, pedofilija itd. neskončen seznam).
- največ je napadov na tiste, ki ne sledijo desničarskim strankam in sicer v obliki primitivnih izpadov
- nestrpnost proti islamu je pa normalna, gre zanekompatibilno zadevo in tudi nevarno. Vsak narod ima pravico do samoobrambe.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Kaj bi bilo šele, če bi zmagal Jelinčiæ :)

ne vem no..sam to ej bolano. v tej državi, če si iæ, si dober za smetarja, gradbinca, kako nočno izmeno, tekoči trak..pol pride obdobje jebanja in muk, da bi, ko dosežeš nekaj vsaj v enem krogu bil spet človek. ker drugi, ki to ne vidijo, te imajo itak za izmeček.

in dokler bo tako, se bosta napajala skrajnost in iditizem. uspeha za državo ne bo. pa naj jo vodi sam jezus kristus ob podori svetega duha.

Dej ne jamri. Dobite pa najlepše ženske.
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej..ne glej po nataliji in bojiæu.

bo pršu patriot, pa ti bo povedal o dolenkah.

kje je on danes..pogrešam ga..upam, d ani skočil v savo?

edit
al ti to sklepaš po unem glasbenem prvencu
lepa dekleta ljubijo barabe

Nazadnje urejeno:

D_K

Guru
24. sep 2007
3.080
852
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:

otroc moji in prdeci stari..omejeni ste. prehudo omejeni. mogoče res ne bi bilo slabo, da pakirate proti jodlarjem, ker bo slovenija mogoče uspela. pa ne bo to zarad iæa, ampak zarad samoizselitve nesposobnežev okoglednih

13.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Jaz sem pričakoval, reakcijo če zmaga Jankovič. Prvič v zgodovini Slovenije bo predsednik vlade nekdo, ki ni gestapovc, ne udbovc in ne JNAjevc. Šok za večino Slovenceljov. In čisto normalno je da se sedaj vsi komunajzerji in ustaši zgražajo, ker jim teče voda v grlo in lahko pričakujemo val nestrpnosti. Sedaj pa iščejo iglo v senu in so našli njegov priimek.

I

Izbrisan uporabnik #488

Iz DZja je izpadla nestrpna stranka SNS. Fajn, da jih nikoli več ne bo.

A je prišla not še hujša, versko ideološko nestrpna stranka NSi, pa tudi pri Zokiju se je ena uštulila (Tavževa).

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Vaš največji problem, kar se nestrpnosti tiče, je polnjenje stolpcev v črni kroniki. Potem pride na vrsto nepripravljenost na vsaj približno integracijo. Če pogledaš, kdo dobiva na razpisih neprofitna stanovanja, ti bo tudi bolj jasno.

Mah, ne da sem dalje pisat.

BTW: sorry za tisti "vaš" na začetku, ker si izvzet.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
a v sloveniji so tut ustaši?
mislim na žive. za gozdove in jame vem da so
wink-1.gif

@softiæu: pa pobogu brate
13.gif

danes si toleranten?
sprasujem se.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Vaš največji problem, kar se nestrpnosti tiče, je polnjenje stolpcev v črni kroniki. Potem pride na vrsto nepripravljenost na vsaj približno integracijo. Če pogledaš, kdo dobiva na razpisih neprofitna stanovanja, ti bo tudi bolj jasno.

nepripravljenost na integracijo ni težava, ki jo povzroči le priseljenec!
potem pa... svoj svomu pomaga
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

se strinjam

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Jaz sem pričakoval, reakcijo če zmaga Jankovič. Prvič v zgodovini Slovenije bo predsednik vlade nekdo, ki ni gestapovc, ne udbovc in ne JNAjevc. Šok za večino Slovenceljov. In čisto normalno je da se sedaj vsi komunajzerji in ustaši zgražajo, ker jim teče voda v grlo in lahko pričakujemo val nestrpnosti. Sedaj pa iščejo iglo v senu in so našli njegov priimek.

rolleyes-1.gif
komunajzerji so dobili včeraj 28 + 10 glasov