Nespresso

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
tu je bolj obiskano, pa zato vprašanje tu
wink-1.gif

zanima me kako se znajdete z kapsulami Nespresso kavopijci?
smile-1.gif

-naročanje prek spleta odpade, poštnina je ogromna + carina in davek, ker pošiljajo iz Švice
confused-1.gif

-v Grazu nisem ravno pogosto
-tudi v Trevisu nisem ravno vsako leto

skratka, aparat imam, kapsul primanjkuje....kaj svetujete?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Dolce Gusto izpodriva Nepsresso, zato je jeba to nabaviti pri nas. Drugače pa eBay, druge cenejše opcije kakor jaz vem ni.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
sem gledal ebay opcijo ja...po celi europi je cena za 10 kapsul 3-3,5 EUR...na ebayu pa še enkrat toliko in več...plus poštnina, pa se mi bolj splača v najbližjo trgovino v tujini...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
sem gledal ebay opcijo ja...po celi europi je cena za 10 kapsul 3-3,5 EUR...na ebayu pa še enkrat toliko in več...plus poštnina, pa se mi bolj splača v najbližjo trgovino v tujini...

Obstajajo tudi neke ''refill' kapsule. Kaj pa je v njih? Samo kava ali tudi mleko v prahu, sladkor in podobno?

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
3€ za 10 kav
confused-1.gif
a ni ceneje kupiti tiste v zakljčkih za 1,50€
če bi tko gledal, potem nebi nikoli spil kave v lokalu....1,50€ ti daš za žakeljček, ogromno ljudi da pa za eno šalo toliko
shocked-1.gif

zdej pa reč da nisi nikoli spil kave v lokalu
evil.gif

tin01

Pripravnik
31. okt 2007
420
18
18
Imam Nespresso ze od vsega zacetka in je najboljsa "domaca" espresso kava za moj okus (boljsa kot Dolce Gusto, ki sem ga tudi imel, Hofer in Eduscho pa sploh nista omembe vredna). Kapsule nabavljam v Grazu, imas pa sedaj cisto novo zadevo - Ethical Coffe Company kapsule za Nespresso, ki jih dobis v vsakem MerkurMarktu ali Bill-i. So pa zelo vredu - 2.99 Eurov za 10 komadov.

Tin