Nespoštovanje na zmenku

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Evo, pa napišem še nekaj iz mojih dokaj bornih, če gledamo po Korlovem merilu, sicer pa nadvse bogatih in izredno zanimivih izkušenj z zmenki z nasprotnim (beri: kokošjim) spolom.

Tega je že gotovo kakšnih 10 let, ko smo bili še mladi, brez dlak na hrbtu (dizzy style), in za kanec bolj naivni kot smo danes. Torej, preko neta se tistih dni zmenim z neko žensko za kao dejt. Pa pojdimo po načelu moje nekdanje sošolke (ki je hodila s premožnim tipom, le-tega varala z nekim nakanabiranim kretenskim asistentom na faxu - asistent ni vedel za bogatega tipa, nobeden od njiju pa ni vedel za njenega bivšega sošolca, s katerim je očitno varala oba) "ne pričakuj ničesar, in ne boš razočaran."

No, razočaran vsekakor nisem bil, sem pa bil precej presenečen, saj mi je bilo hitro jasno, da ženšče pozna velemojstra photoshopa, saj je bilo bitje, ki je stopilo do mene, daleč od tistega, kar sem prejel preko neta kot kobajagi njeno fotko. Vse, kar je bilo identično, je bil zelo zgrešen barvni odtenek las, ki bi nemara vzburil samo barvno slepega.

Ženšče je bilo v faco še najbolj podobno zmutirani potočni postrvi (salmo trutta fario), ki je nekako ušla iz ponve, polne vrelega olja. Ok, tudi jaz nisem ravno SAKI, samo neka meja je pa vseeno, pri moji bradi! (pa brez dvoumnih misli tule, avstralopiteki).

No, in potem si med 'zmenkom' tiste dobre pol ure, kolikor pač nekje sva bila kaj pa vem kje že, nekje v centru lj na drinku, je ta polip stalno pisal sms-e, jih prejemal, imel zraven skrajno glup izraz na obrazu, potem je stalno pripeval ob glasbi v lokalu in se skrajno neritmično premikal po stolu. Ja, a jaz sem pa vosek?

Pri Wotanu, ČE ŽE PAČ GREŠ Z NEKOM NA ZMENEK ALI KARKOLI, POTEM HUDIRJA POTRPI TISTE POL URE, PA IMAŠ POTEM MIR, NE PA DA SE TAKO NESPOŠTLJIVO VEDEŠ DO DRUGE OSEBE.

Najhujši udarec je bil pa ravno to, da je bila grdawša. Ne bi je za nič na svetu, da se razumemo, ampak dogodek se mi je vtisnil v spomin ravno zato, ker si je tak stvor drznil tako vesti do mene, pa so še moje podpzadušne dlake lepše od nje.

Kakšne vaše izkušnje? Ste bili kdaj nespoštljivi na dejtu ali pa sta skasirali tak nuklearni udar, kot sem ga očitno jaz? Ali celo oboje?
confused-1.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Kolega je imel podobno izkusnjo, a se je znasel in je spizdil, ko je videl sanso. Itk je bajsa zalaufala za njem, prevrnla par miz, samo se je po 5tih metrih zadihala tako da ga ni mogla vec slediti
grin1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
kak to, a pred 10temi leti je svojo fotko fotosopala,

no, jas sm se pred 10timi leti preko irca za randije menu, brez kakih fotk pa to

sm se dobu z eno uporabnico msuxa in tut altera, sam una tega ne ve,
bla je clo mod...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Kakšne vaše izkušnje? Ste bili kdaj nespoštljivi na dejtu ali pa sta skasirali tak nuklearni udar, kot sem ga očitno jaz? Ali celo oboje?
confused-1.gif

Ne še. Sicer mi gre pa folk, ki med zmenkom ali pač pijačo s kolegom drkajo telefon itak na jetra in povem, da se lahk pol dopisuje in, da ga ne mislim opazovat kako se dopisuje pa pogovarja. Sama se oglasim na telefon, tko da vidim, če je kaj nujnega, ampak zlo hitro opravim. Na živce mi gre tud folk, ki jim rečeš, da si na pijači z nekom pa bi se kar pogovarjal. DEj mej nekaj uvidevnosti pa reči: "Aja, te pol pokličem, da ne motim."
bonk.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

No, razočaran vsekakor nisem bil, sem pa bil precej presenečen, saj mi je bilo hitro jasno, da ženšče pozna velemojstra photoshopa, saj je bilo bitje, ki je stopilo do mene, daleč od tistega, kar sem prejel preko neta kot kobajagi njeno fotko. Vse, kar je bilo identično, je bil zelo zgrešen barvni odtenek las, ki bi nemara vzburil samo barvno slepega.

Mah to moraš vedno vzet v zakup,...vsaj njeno obdelano si dobil, drugače poznam folk, ki raje pošilja tuje fotke in se na ta način kiti s tujim perjem,..še na tem forumu je vsaj ena taka oseba
hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik stieber pravi:

confused-1.gif

Nikoli,..takrat imam izklopljen zvonec oz. utišam zvonenje, ko kdo kliče,...če pa pričakujem kak nujen klic, pa to že prej povem in se potem opravičim,..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, in potem si med 'zmenkom' tiste dobre pol ure, kolikor pač nekje sva bila kaj pa vem kje že, nekje v centru lj na drinku, je ta polip stalno pisal sms-e, jih prejemal, imel zraven skrajno glup izraz na obrazu, potem je stalno pripeval ob glasbi v lokalu in se skrajno neritmično premikal po stolu. Ja, a jaz sem pa vosek?

To mi gre na organ tudi pri nezmenkih. Kolegica mi non-stop ampak res non-stop, vsakič zateži, če pogledam mail na mobitelu (npr. dobim službeni mail največ 2x v uri za 5 sekund)....potem pa dobi ona klic in čveka 5-10 minut, medtem ko je z mano na pijači, ali pa še huje..., ko se hodi do lokala tistih npr 300m, jaz gledam okol, da ni dolgčas, ona pa čveka.

Uf, sem popizdil zadnjič. Potem pa men teži
jezen.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
V obdobju irca sem mel jaz "problem", ker je ena moja fotka skos krožla in pol mi nobena ni verjela, da sem to jaz, češ da jo je dobila že od petih.
grin1.gif

Kar se pa tiče takih debilnih pi*k, ki tapkajo po telefonu med zmenkom pa škoda besed zgublat. Ponavad so to ženske, ki nimajo razpucan in nimajo kej pametnga za povedat. Bojijo se, da bi izvisele in pol so tok živčne, da ne vejo kaj bi povedale in raj buljo v tist gsm. S takšno nimaš kej počet.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Razumem, da je tip nek jaki poslovnež, ki se mora nujno oglasit na kak pomemben klic oz. odgovorit na pomemben sms. Vse ostalo ni opravičljivo. Raje doma tipkam po alterju kot pa gledam bizgeca na kofetu, ki odgovarja na smsje.
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ti boš govoru o spoštovanju, a pa glih ti k imaš non stop neki čez ženske za povedat, ni čudn da ti one(me) nazaj tko vračajo(mo). Stajbrček stajbrček...mUška posla

majč

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ma je bilo ene 12 let nazaj ko smo mi meli irc srečanje na rogli, najeli 2 bungalova in ga žurali do amena. bilo je nepozabno
hysterical-1.gif

glede takih zmenkov pa je tak....sem enkrat bila z enim, na njegovo željo na pijači, in mu je mobi 3 X zvonil. prvič se je samo oglasil in rekel da bo poklical pozneje. si rečem ok, uvidevno. drugič tip pozabi odložit in se meni cca. 10 minut....in tretjič ko je gsm zazvonil in se je menil že kake 3 minute pride kelnar mimo naročim dva jack daniellsa....in odidem
aplauz.gif