Nepremičnine cene

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Živjo

Mene pa samo zanima, če bodo v prihodnosti nepremičnine dražje, kot so sedaj (zlasti govorim za vikende in hiše). Za stanovanjam vem, da so se cene nekak stabilizirale.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Vsi vemo da kesa nimas, nevemo pa zakaj take teme, aja sj res soncek ti si
rolleyes-1.gif

V ljubljani in bliznji okolici bodo cene nepremicnin padle, saj je Jankovic obljubil 35k stanovanj po ceni 1.8k€/m2.
Tako bodo on in njegovi, malce bolj bogati pajdasi, kupili vse proste/zanimive parcele, in nas vrli zupan bo v roku svojega mandata uredil prostorski plan tako da bodo vse te parcele cez 10let zazidljive in tako bodo zaslzuili mastne denarce. Mi obicna raja si pa lahko prst v rito vtakne in sanja o bajticah.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
A zdaj poceni stanovanja niso dobra stvar, ker bo nekdo nekaj zaslužil zraven. En folk je pa res še čisto v komunizmu.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Nisi dojel. Ni fora v temu da ta stanovanja nebi bila dobra. Ta stanovanja ki so ze v nasi lasti, bodo izgubila ceno, pravtako velja isto za hise. Torej moji kvadrati nebodo vec vredni npr 2.5k€ ampak samo se 2k€.
Ampak to bodo oni obrnili sebi v prid, bogatuni bodo pokupovali vse zanimive parcele to so livade zelenice..... Jankovic jim bo pa zrihtal papirje. Ko se tistih 35k stanovanj napolni (kar se bo zelo hitro, glede na povprasevanje) bodo cene pricele spet rasti, tiste livadice njivice zelenice bodo v tem casu postale zazidljive in njihova cena bo narastla z 300/500€ m2 na 2.5k€.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Hja, pač hiše in stanovanja v Ljubljani ne bodo več dražja kot v svetovnih prestolnicah. Če te to moti, prodaj danes, dokler je še drago. A kaj ko lahko izbiraš le med drugimi precenjenimi stanovanji in hišami. Pozneje boš ti prodal za manj, pa tudi kupil za manj. Če ti je cilj iti ven iz Ljubljane, nekam kjer ni precenjeno, prodaj zdaj. Če ti je pa samo fino stanovati v stanovanju kjer je danes kvadrat vreden 2.5k€ , pa čeprav je morda navadna luknja, kaj hočemo. Stvari se premikajo in luknje ne bodo več vredne toliko kot dobra stanovanja, samo zaradi večjega povpraševanja od ponudbe.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Hja, pač hiše in stanovanja v Ljubljani ne bodo več dražja kot v svetovnih prestolnicah. Če te to moti, prodaj danes, dokler je še drago. A kaj ko lahko izbiraš le med drugimi precenjenimi stanovanji in hišami. Pozneje boš ti prodal za manj, pa tudi kupil za manj. Če ti je cilj iti ven iz Ljubljane, nekam kjer ni precenjeno, prodaj zdaj. Če ti je pa samo fino stanovati v stanovanju kjer je danes kvadrat vreden 2.5k€ , pa čeprav je morda navadna luknja, kaj hočemo. Stvari se premikajo in luknje ne bodo več vredne toliko kot dobra stanovanja, samo zaradi večjega povpraševanja od ponudbe.

confused-1.gif
sem iz podeželja in tud še nimam svoje lastne nepremičnine.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik trust pravi:
confused-1.gif
sem iz podeželja in tud še nimam svoje lastne nepremičnine.

Odgovarjal sem uporabniku PiLLe.

Sicer pa, kaj ti bo Ljubljana, če si navajen podeželskega miru.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Dokler ti starfotr in fotr necrkneta je tudi nikoli nebos imel
hysterical-1.gif

p.s: Modsi jaz se vam za ta post iskreno opravicujem ampak sem ga moral napisati
evil.gif

Mamo pa sigurno vredno premoženje za 10 tvojih stanovanj
hysterical-1.gif

Tud jaz se opr.moderatorjem

Nazadnje urejeno:

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
moja familja tud ima...ampak to ne pomeni da imam jas...

imam samo hiško novogradnjo obremenjeno z hipoteko...JE PA MOJA..

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Lol, a veš koliko boš star, predno lahko računaš na dedovanje. Toliko, da bodo že tvoji otroci računali nate, da stegneš pete.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Lol, a veš koliko boš star, predno lahko računaš na dedovanje. Toliko, da bodo že tvoji otroci računali nate, da stegneš pete.

in to se bo zgodil v kratkem, če že hočeš vedet. Ne več, kot 1 leto in celo dobim nekaj od države za mladega gospodarja.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik trust pravi:in to se bo zgodil v kratkem, če že hočeš vedet. Ne več, kot 1 leto in celo dobim nekaj od države za mladega gospodarja.
Čestitke, upam da boš imel vsaj toliko pameti kot tvoji predniki, ki so si prigospodarili to premoženje. Čez enih 20 let, ko boš morda lahko pokazal kaj sadov svojega dela, se pa spet tipkamo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

in to se bo zgodil v kratkem, če že hočeš vedet. Ne več, kot 1 leto in celo dobim nekaj od države za mladega gospodarja.

To kar omenjaš pa ni dedovanje, temveč prepis kmetije in zato se dobijo neke subvencije ja. Pa še tastari lahko ostanejo živi. Sami plusi, če le niso preveč zategnjeni doma in ne prepišejo.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Citat:
Uporabnik trust pravi:
hysterical-1.gif

HaHa dj ne me smejat. Koliko je cena za m2 v tisti tvoji vukojebinji 2€ m2? Je zazidljiva? (ne to nepomeni da lahko zidas kromper ampak cegu na cegu bajta pa to aves..)

Ti se kr tolaz, kmetic en, ce nebi blo nas bi vas vecina kmetov pocrkala, ker od drzave nic nebi dobili. Pol pa kupte 10x predrag traktor, ki popije 5x prevec goriva, rabis ga pa glih tako kot imt 539 in potem jokate kok je lajf kujba
grims-1.gif

hysterical-1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
hysterical-1.gif

HaHa dj ne me smejat. Koliko je cena za m2 v tisti tvoji vukojebinji 2€ m2? Je zazidljiva? (ne to nepomeni da lahko zidas kromper ampak cegu na cegu bajta pa to aves..)

Ti se kr tolaz, kmetic en, ce nebi blo nas bi vas vecina kmetov pocrkala, ker od drzave nic nebi dobili. Pol pa kupte 10x predrag traktor, ki popije 5x prevec goriva, rabis ga pa glih tako kot imt 539 in potem jokate kok je lajf kujba
grims-1.gif

hysterical-1.gif

Cenilec je ocenil našo kmetijo na 700.000 evrov.

Če nebi bilo kmetov bi pocrkal kvečjem vi in ne mi k se kopamo v mleku,

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a ne me smejat.

cenilc je ocenil kmetijo na 700k in kaj. men je bajto ocenil gradbeno na 360k, kje je tržna in parcela. sam dejstvo je, da ta kmetija, ali ta hiša nista bogastvo, ampak sredstvo za življenje. ker cenilec je tudi našo firmo ocenil na mio evrov. pa kaj.

glede crkvanja pa dragi moji, dokler niste zmožni prehraniti vsaj 30% naroda, ste tu samo za okras. ker vas je pač treba imeti. če se svet zaroti proti nam, kot s eje recimo proti srbiji, lahko samo vsi skupaj pocrkamo. z vašim mlekom vred. kmet je za državo vreden, da nekaj dan. vreden je pa več, če cel ceh več daje. za tistih par tisoč ton pšenice in krompirja, ki ga je na pretek v okolici nben ne bo crknu.

ne vem, zakaj se kmetom ne da to dopovedat. mel bi 60 krav in bili bi cari. pol pa pade cena mleku, pa subvencije. isto je s petim svinjam, al pa ha krompirja.
koliko firm, z izjemo revoza..ali bolje..koliko sp-jev in komercilanih firm dobi subvencije, ker je njihov izdelek ratal netržen.

spominjaš me na soseda, ki pravi, d anikoli ne bo prodajal bajnih kvadratov odličnih, dragih zazidljivih parcel. zakaj ne. ker mu je dala država mio evrov za odprtje kmečkega turizma, od katerega danes ni več kot dve sobici. bilo pa naj bi 50 ležišč. če bi bil podjetnik, bi iz zemlje naredil sam, ali pa obdeloval zemljo.