Nenavadne kombinacije hrane in pijače

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
No, pa dejmo met rajši novo temo, kaj nam je nagnusna (lahko pa tudi omamno dobra
tongue-1.gif
pa seveda lahko tudi pijače.

Že omenjene so bile sendvič s salamo in sadni jogurt, ocvrta jajca in majoneza, vem za eno, k je jedla jabolko, čez pa zalivala s pirom
grin1.gif

pa ne dat v kulinariko te teme, ker bo po moje bolj pogovorna (beri spamerska)

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Nutela na kruhu, posipano z čokolinom

Mkdonalc pomfri in njihov sladoled

Kostanj polit z pirom
bonk.gif

sicer je pa kombinacija jajca pa majoneza normalno
confused-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
O tem smo že enkrat razglabljali tu gor. Jaz recimo ne morem jest sendviča in obenem zlivat čez jogurt, sok itd..., to mi je nekaj bolj ogabnega, ker v ustih nastane nedefinirana zmes vsega mogočega.
Kot so/ste takrat zapisali, to večina počne, zgleda, da sem jaz čuden
confused-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Meni ni problem jesti sendvič in navaden tekoč jogurt. Sadnega bi verjetno malo težje.
Čudna kombinacija mi je na kruh namazana margarina in evrokrem.
Salame in čaja tudi ne morem jesti naenkrat.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Jst načeloma tut ne tekočine čez hrano, pa da mam žmoht v ustih, kot je Notranjc napisal
grin1.gif
jogurt mi je pa druga stvar.

Zdej bom pa jst čudna: palačinke z marmelado pa zelena solata
hysterical-1.gif
sorry, men je to dobr

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik mtey pravi:
sicer je pa kombinacija jajca pa majoneza normalno
confused-1.gif

Kakor za koga. Meni kar slabo rata, če pomislim, da bi na pečena jajca dal majonezo. Kuhana v sendviču, pa recimo da bi šla skozi, čeprav se v zadnjem času majonezi na sploh izogibam,

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Špageti + kruh
sprasujem se.gif

Rižota + kruh
sprasujem se.gif

Zrezek, krompir + kruh
sprasujem se.gif

Kruh bi moral biti pri nekaterih jedeh prepovedan z ustavo.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Ocvrta jajca in majoneza? Jaz v umešana jajca zmeraj kapnem malo majoneze ... so bolj mehka.
wink-1.gif
Preden jih zapečem, seveda.

To, kar vi govorite, ni nič ... na Koroškem obstaja ena pacientka, ki baje je napolitanke in jih namaka v ajvar.
Kolega je pripovedoval, da so v DD Tezno v kriznih cajtih jedli suho salamo na čipsu (a la obložen kruhek), gor so pa posipali cedevito.
En drug pacient je živel v našem ŠD in je imel jutranji ritual: deci olja, surovo jajce + začimbe, zmešal skup in v šalčko nabasal koščke kruha. Ko se je vse skup napilo, je imel zajtrk zmagovalcev ...
wink-1.gif

Odvisno je, kako kombiniraš. Meni je navadni jogurt poleg bureka prej nuja kot opcija. Je pa res, da ko žvečim, žvečim, ko pijem, pijem. Ne vem, kdo si dela župe v ustih ...
wink-1.gif
Nekaj, kar mi pa gre res na živce, so pa vode z okusom poleg užitnega obroka.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
ksz ...

Pozabil sem povedati - nenavadne ideje za nenavadni food imajo običajno ljudje, ki si drugega, kot skuhat en par hrenovk, ne znajo.
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Potica in šunka + hren - ne vem kak lahko to nekateri jejo za veliko noč
rolleyes-1.gif

Foter včasih je z marmelado namazan kruh in preko posebno salamo.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Ja ta tema je res že nkrat bla. Spomnim se, da sem takrat napisala, da mi je čuden moj brat, k pri vsaki jedi zraven pije mleko.

Drgač je pa čudna kombinacija tud hrana in cigaret. Včasih, še v srednji šoli smo to prakticirali pogosto. Pač ni blo časa najprej za eno pa pol za drugo.

Da bi pa jaz kakšno čudne zadeve skupi kombinirala se pa zdej ne spomnim. Mi pa recimo hrana, sploh kakšne župce, kjer je zmetano noter več kot 5 zadev ubistvu prašičja hrana.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Jajca in majoneza so čist ok, sploh če daš kake hrenovke narezane na koleščke pa jajca zmešaš, pa zraven senf al pa majonezo, ajvar, pa zraven kak čaj lipa,kamilica z medom se mi zdi čist ok.

Tud kruh s špageti, rižoto kar lepo paše.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Riž, špageti, krompir, juha, to vse jem brez kruha.
Tudi kombinacija ocvrtih jedi in pire krompirja mi ni ravno ljuba.

Nazadnje urejeno:

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
ksz

Najboljša mi je una fora, k jo prakticira en mulo. Naredi si sendvič (kajzarca, salama, sir, majoneza) potem pa si da not še tamalo milka čokolado, hehe..
bonk.gif