Nekdo deli denar prek neta?

aceman19

Pripravnik
20. dec 2011
77
0
6
Tole dobu na mail. Pozna kdo? Resnično ali nateg?

VZEL JE JANŠA, VZELA JE BRATUŠKOVA. JAZ DAJEM.

by Talamevre.si

Težave. Vsak dan lahko v medijih preberemo, koliko denarja nam bo država še vzela. Malo pri plačah, malo bomo uvedli nove davke in dvignili obstoječe (DDV), minister za zdravje je predlagal tudi dvig prispevkov za samozaposlene, da se socialne pravice nenehno manjšajo, pravtako ni nobena skrivnost. Dejstvo ostaja, da je življenje za državljane, ki hočejo nočejo morajo reševati politično "zafurane" banke, kot je državna NLB, vsak dan dražje.

30 evrov. Ker želim nekomu vsaj nekoliko olajšati mesečno finančno zagato ali mu omogočiti, da si privošči dobrino, ki si je sicer ne bi, bom na moji spletni strani TALAMEVRE.SI najmanj enkrat na mesec obiskovalcem, ki se bodo prijavili, podelil nekaj evrov. Kaj morajo storiti? Pustiti svoj e-naslov, z malo sreče pa bodo izžrebani.

Mediji. Na sedmo silo se obračam, ker želim pokazati, da je projekt resničen. Za njim stoji oseba, ki se medijsko ne želi izpostavljati, temveč le pomagati ljudem, ki si pomoči želijo.

Jaz sem naredil majhen korak. Če boste tudi vi naredili majhnega ... Zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača.

Talamevre.si

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej talamevre.si sploh ne obstaja... vrže na neki eternetygaming.uk. to že smrdi.

če bi bil tok dobrosrčen, bi poslušal vsak dan oddajo Botrstvo v Slo, in bi tam hitro našel kandidate...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
samo url pa ni talamevre.si... no, jest sem v googla vtipkal ta naslov...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
meni takoj najde... mogoče si eni ne zaslužite teh evrčkov
evil.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007