Glede softvera in map mislim, da imas zadnje verzije, vsaj mapa je sigurno zadnja.
Citat:
Ali tudi TT omogoča samodejni preklop iz dnevnega na nočni način?
To ti bo moral nekdo drug povedat, s tem se namrec nikoli nisem igral, se pa ne spomnim, da bi kje videl to moznost. Saj ni veliko, pritisni 5 (Settings) in pojdi skozi tistih 5 oken / zavihkov (vsaj na E50 jih je toliko) in preglej vse moznosti. Samo mislim, da ni tega... Drugace pa tudi ni problem preklopit, mislim, da za swap zadostujeta 2 pritiska (5 in 1) pa imas.
Citat:
Pri garminu sem opazil da se ne vrne nazaj v primeru če prejmem klic. ali pri TT deluja enako ali se vrne nazaj v navigacijo?
Pri meni se vrne, v bistvu ti klic prekrije trenutno aplikacijo (TT ali igro ali karkoli ze pac tisti trenutek pocnes) in ko se nehas pogovarjat pa se klic ugasne in prejsnja aplikacija spet prevzame ekran - ceprav mislim, da se to zgodi ze pred koncem klica, ce se prav spomnim.
Citat:
Pri p1i imam vklopljeno samodejno zaklepanje tipkovnice, vendar mi potem čudno izgine navigacija. se da to kako drugače uredit ali bom moral vedno to možnost v telefonu izključiti.
To je malo smotano ja, ampak vsaj pri meni deluje naslednje: nastavi si stalno osvetljenost ekrana (top nastavis v TT) in potem ti navigacija ne bo izginila. Drugace pa je najboljsa varianta za 'sparanje' baterije ta, da si izklopis screen saver (v temi telefona), nato pa v TT nastavis osvetljenost ekrana tako, da ne sveti nonstop. V tem primeru ti podnevi dela vse bp, ponoci pa si pac vklopis nazaj po potrebi
Citat:
Ali v Sloveniji deluje:
- pridobivanje info o prometu: tomtom trafic
- cestne zapore
- kamere, radarji...
Ne bi vedel. Najbrz ne.
Citat:
Pri Garmin nisem opazil, da te opozarja da pot vsebuje cestnine, če želim na cilj v kakšnem določenem času, ipd. Ali pa sem kaj spregledal, ko sem prebiral Garmina....
Garmina ne poznam.
Np, glej da tudi sam pomagas dalje