Neka oseba je sledila moji mami

Zakaj bi nekdo očitno sledil moji mami, ko se je odpeljala iz lokala. S kakšnim namenom. Skratka šla je v lokal in po 15 min se odpeljala. K sreči dobro opazuje in je opazila da se nekaj dogaja. Parkrat je obrnila, šla v stransko ulico, ustavila pred bankomatom,... Na koncu je obrnila in tega, ki ji sledi fajn zblendala z dolgimi lučmi.

Ima kdo kaj več info ali se kaj pripravlja ali je to samo nek mulo ki nima kaj počet. Dejansko je bil v avtu nek mulo.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.522
6
38
Vprašaj naše modre tu na forumu, če ni mati zabredla
evil.gif
.

Ljubljana (sledenje) GATA 700 157.975
Sledilci 157.775/ 157.925/ 157.975

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.522
6
38
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Kaj so ti to za ene cifre
Na hitro: policijske uprave po Sloveniji imajo različne oznake, recimo Ljubljana ima Gata, Celje ima Kala, primorska pa Rona. Številke so pa frekvence, najbrž zdaj že neveljavne
wink-1.gif
.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.824
556
113
42
povsod malo
Odkar se TETRA postavlja ne more vsak mulc s skenerjem poslušat.
Drugače so pa pozivni znaki:
GATA je LJ, BINA je okolica
DANA je MB
SENA je KR
RONA je KP
NERA je NG
RESA je SG
KALA je CE
TEKA je NM
PIMA je PO
VINA je KK
KORA je MS
LANA je VIP, LJ varovanje, Tacen

Mati naj pa kliče policijo pa naj se oni ukvarjajo z njim.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Odkar se TETRA postavlja ne more vsak mulc s skenerjem poslušat.
Drugače so pa pozivni znaki:
GATA je LJ, BINA je okolica
DANA je MB
SENA je KR
RONA je KP
NERA je NG
RESA je SG
KALA je CE
TEKA je NM
PIMA je PO
VINA je KK
KORA je MS
LANA je VIP, LJ varovanje, Tacen

Hehe.
evil.gif

Avtor pa samo bejzbolko v roke in čakat nemarneža. Nihče ti nima mame za zasledovat.
ne-ne-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ha ha, zdaj mi je jasno zakaj se je policaj drl kala kala, pa ga noben ni jebal.
smile-1.gif
nepreverjenega me je "izpustil" bilo je v sl. konjicah

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik Surfer_D pravi:
Zakaj bi nekdo očitno sledil moji mami, ko se je odpeljala iz lokala. S kakšnim namenom. Skratka šla je v lokal in po 15 min se odpeljala. K sreči dobro opazuje in je opazila da se nekaj dogaja. Parkrat je obrnila, šla v stransko ulico, ustavila pred bankomatom,... Na koncu je obrnila in tega, ki ji sledi fajn zblendala z dolgimi lučmi.

Ima kdo kaj več info ali se kaj pripravlja ali je to samo nek mulo ki nima kaj počet. Dejansko je bil v avtu nek mulo.

milf-hunter_design.png

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.473
7.625
113
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Vprašaj naše modre tu na forumu, če ni mati zabredla
evil.gif
.

Ljubljana (sledenje) GATA 700 157.975
Sledilci 157.775/ 157.925/ 157.975

Tole kar si napisal (prepisal od kje drugje) ne drzi. Poleg tega si napisal le sprejemne frekvence repetitorja brez oddajnih kar pomeni da kdorkoli bi to frekvenco poslusal ne bi kaj dosti slisal razen ce bi bil v neposredni blizini postaje ki oddaja. Pa klicni znak je dodeljen napacni enoti. Poleg tega zaradi tetre v ljubljani ne bos kaj dosti ujel na UKV postaji.

na avtorja

Ce bi tvojo mamo sledila policija (kot nekateri v sali namigujejo), ona tega ne bi opazila. Ce se je pocutila ogrozeno oz. bi se to ponavljajo naj zadevo prijavi na krajevno pristojni policijski postaji.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Citat:
Uporabnik Surfer_D pravi:

Fajn ga je zblendala? Če nima vgrajenih laserjev ali kitajskega ksenona ga to ni preveč prizadelo. Bolje bi bilo, da bi poklicala policijo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a ste vi smešni..zaklaj bi klicala policijo..isti ste k un, k bo klical inspektorje, ke rna vodi cuti, da bo sosed trpincil psa.

jaz sem, v pametnejsih letih..za dobrim nogam hodil, vozil, tekel tudi po par ur..

enkrat sem za eno ritasto joskarco tekel, pa je pogruntala, je mona sla 3 krat na golovc gor dol..sem duso spustil..sam one je pa se kar stal in hotel za njo..potem em je povabila na sladoled..tam em je pa raznesl

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.473
7.625
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj mislis, da se sledenje policije ne opazi.

no..ena mama verjetno ne..vecina dripcev tudi ne..ampak..ste tko ocitni..

Zato ker se to ne dela tako da se en model vozi za nekom 24/7 Se pac ne opazi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
res je..menjate se..če je oseba izredno mobilna se menjate tudi loakcijsko oz rejonsko..ne sam na siht..torej se greste prevzemanja, ne zamenjave sledilca po izteku delovnega časa itd..itd..

amak vseeno..mal odprte oči..pa maš 1+

drgač pa danes kamere naredijo za vas 90% dela

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.473
7.625
113
lej jaz se na asfaltiranje ne spoznam, zato o tem ne brihtuliram. Zdej pa to nase apliciraj. Vse kar si navedel je kvecjemu razlog da se tega ne opazi. In ti imas lahko oci odprte tok da ti skoraj ven padejo pa teh zadev ne bos opazil. Razen ce ti je sumljiv vsak avto ki gre mimo tebe samo potem te po tvoji logiki ze od rojstva sledijo.