Nebrezhibno vozilo pri prodaji *DELETED*

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Če je rabljen zakaj pa ne ? Saj si ga pogledaš prej in je tudi cena ustrezna.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
e pol pa kup novga v salonu
grin1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Rabljeno je rabljeno,sploh od fizičnih oseb. Res misls da bo on menjal sklopko, zavore, gume,etc...če pa bo vlozil 1000€ , od tega se bo cena vozilu dvignila pa mogoče 500€ . Do the math.

Izjema so avtohiše ki vozila pripravijo brezhibna, določenim dajo tudi garancijo,etc...

Drugače pa, nov avto pa bo že vse pripravljeno.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
zlajfa, ti si bedak na kubik, raje povej, da si gledal cca 12 let star avto za ceno 300-400 € in potem pričakuješ, da ne boš rabil nič
vlagat v njega.
p.s. da je to moj forum, dobiš permanetni IP ban, ker take in ovakve klatiš

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Ste pravi bedaki

Vi bi nekomu prodal avto, ki bi mel 5 let stare gume, obrabljene, v dežju nevarne, zavore v pi*di, podvozje v pi*di res sem bedak, da živim s takimi podlimi Slovenci k so navadne podlasce.

Eni primer

Grem predkratkim gledat en avto in so bli diski na avtu že tako znucani, da bi se na prvem ovinku zaletu.
Gume so ble na srečo dobre z dost profila.

Brat je pred kratkim kupu ugoden avto iz Bele krajine, dol je folk čist drugačen, full prijazen, avto sva z bratom šla gledat so nas domač povabl na pijačo, drug dan prideva po avto spet na pijačo tako doma, kot v gostilno (OFF: pozabte na zdravo življenje, ker nisem več na dieti sem dost kil zgubu).

V glavnem prodajalec je dal na avto skoraj nove gume, ker so ble stare čist znucane in je reku, da nebi rad mel kerga na vesti, da se ubije, zarad slabih gum.

tebi logika lih ne dela a ne? Jaz bom v par jurjov vredn avto investiral 1000€ da se boš ti boljše vozil? prideš, pogledaš, če se ti dopade kupiš, ti misliš, da boš kupil avto za 500€, ki bo potem samo tankaj in vozi naslednjih 10kkm?

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
zlajfa, ti si bedak na kubik, raje povej, da si gledal cca 12 let star avto za ceno 300-400 € in potem pričakuješ, da ne boš rabil nič
vlagat v njega.
p.s. da je to moj forum, dobiš permanetni IP ban, ker take in ovakve klatiš

+2000 evrov

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Kaj teb ni jasn?

Če potem kupiš takšno vozilo za vožnjo si bedak.
V nasprotnem primeru, če že hodiš okol dobro veš kakšna je ponudba in da vozila o katerih je govora ne grejo čez tehničnega torej niti v promet ker ni povpraševanja, razen če gre za rezervne dele.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
A ti nebi imel na vesti nekoga, da si mu prodal avto na katermu so zanič gume/zavore in slučajno, da se ubije ali naredi nesrečo par dni po prodaji.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Kot prvo ga nebi prodal. In vsak, ki je od mene kupil vozilo ga je imel možnost stestirat.
Sicer pa tisti, ki se s takim prevaža, si je sam kriv za nastalo situacijo in nosi vso odgovornost in krivdo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Stari na kakih tabletah si ti? Veš da če je gor rdeč trikotnik da ne smeš vozit? Veš? No pol tud avta ne rabiš kupovat.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
torej, na žalost pri rabljenih zadevah je videno kupljeno. jebat ga. kdo za boga bo v avto vreden 2500€ vložil 1000€ (po tamalem) namenjenem prodaji? noben! zato pa je vedno veljalo pravilo da če kupiš avto moraš imeti še nekaj na rezervi za popravila, servis... (tavelik servis, gume, bremze...)

če bi nekdo ti zrihtal avto v "piko"in ti dvignil ceno za vsaj 1000€ bi pa jamBral kako so vsi oderuški... da je neumn ker toliko hoče zaslužit...

drugače pa pogajanja... pač če vidiš nepravilnosti zbiješ ceno!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
garner: ne glej v oglasih najcenejša vozila.
Glej tista dražja, pri tistih imaš več možnosti da bo manj za popravljat
Sicer pa ko boš kaj prodajal, daj oglas tudi na alterju.
Mogoče se bo rpav tule našel kupec, ki bo kupil tvoj avto, na katerem bo vse tipi top in to za normalno (za kupca) ceno.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Ste pravi bedaki

Vi bi nekomu prodal avto, ki bi mel 5 let stare gume, obrabljene, v dežju nevarne, zavore v pi*di, podvozje v pi*di res sem bedak, da živim s takimi podlimi Slovenci k so navadne podlasce.
zakaj podlasce? če prodajalec ne skriva, da je avto slab in je cena temu primerna, ne vidim problema. tako sem jaz prodal moj prejšnji avto prijatelju. zapeljala sva se do avtomehanika, ta ga je pogledal, povedal kaj bi bilo za zamenjati, temu primerno sva se s prijateljem zmenila za ceno avtomobila in to je to.

Citat:
Uporabnik garner pravi:
Brat je pred kratkim kupu ugoden avto iz Bele krajine, dol je folk čist drugačen, full prijazen, avto sva z bratom šla gledat so nas domač povabl na pijačo, drug dan prideva po avto spet na pijačo tako doma, kot v gostilno (OFF: pozabte na zdravo življenje, ker nisem več na dieti sem dost kil zgubu).

V glavnem prodajalec je dal na avto skoraj nove gume, ker so ble stare čist znucane in je reku, da nebi rad mel kerga na vesti, da se ubije, zarad slabih gum.
he he, to me spominja, kako je vaginko kupoval avtobus v nemčiji. vaginko pregleda avtobus in se zmeni za ceno. prodajalec mu reče, naj se vrne čez par ur, da bo avtobus še očistil in pripravil za na pot. ko se je vaginko vrnil s kosila, je še enkrat pregledal avtobus in videl, da to ni več (čisto) isti avtobus kot prej. vmes so mu zamenjali gume z nekimi starimi, pa akumulatorje in še neakj stvari
hysterical-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Včeraj sem kupil totalko od soseda, ko sem ga dobil domov, sem ugotovil da avto ni vozen in tehnično brezhiben, pa tudi garancije mi nočejo več priznati, ker je pogorel.

Kam lahko prijavim tega prasca od soseda? (HEC)

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tukaj so vidne posledice odpovedovanja (hrani, pijači, babam ... mogoče fantom, no
redface-1.gif
).
Evo, mu je že udarlo ven, ko pretirava.