Citat:
Uporabnik garner pravi:
Ste pravi bedaki
Vi bi nekomu prodal avto, ki bi mel 5 let stare gume, obrabljene, v dežju nevarne, zavore v pi*di, podvozje v pi*di res sem bedak, da živim s takimi podlimi Slovenci k so navadne podlasce.
Eni primer
Grem predkratkim gledat en avto in so bli diski na avtu že tako znucani, da bi se na prvem ovinku zaletu.
Gume so ble na srečo dobre z dost profila.
Brat je pred kratkim kupu ugoden avto iz Bele krajine, dol je folk čist drugačen, full prijazen, avto sva z bratom šla gledat so nas domač povabl na pijačo, drug dan prideva po avto spet na pijačo tako doma, kot v gostilno (OFF: pozabte na zdravo življenje, ker nisem več na dieti sem dost kil zgubu).
V glavnem prodajalec je dal na avto skoraj nove gume, ker so ble stare čist znucane in je reku, da nebi rad mel kerga na vesti, da se ubije, zarad slabih gum.
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
zlajfa, ti si bedak na kubik, raje povej, da si gledal cca 12 let star avto za ceno 300-400 € in potem pričakuješ, da ne boš rabil nič
vlagat v njega.
p.s. da je to moj forum, dobiš permanetni IP ban, ker take in ovakve klatiš
zakaj podlasce? če prodajalec ne skriva, da je avto slab in je cena temu primerna, ne vidim problema. tako sem jaz prodal moj prejšnji avto prijatelju. zapeljala sva se do avtomehanika, ta ga je pogledal, povedal kaj bi bilo za zamenjati, temu primerno sva se s prijateljem zmenila za ceno avtomobila in to je to.Citat:
Uporabnik garner pravi:
Ste pravi bedaki
Vi bi nekomu prodal avto, ki bi mel 5 let stare gume, obrabljene, v dežju nevarne, zavore v pi*di, podvozje v pi*di res sem bedak, da živim s takimi podlimi Slovenci k so navadne podlasce.
he he, to me spominja, kako je vaginko kupoval avtobus v nemčiji. vaginko pregleda avtobus in se zmeni za ceno. prodajalec mu reče, naj se vrne čez par ur, da bo avtobus še očistil in pripravil za na pot. ko se je vaginko vrnil s kosila, je še enkrat pregledal avtobus in videl, da to ni več (čisto) isti avtobus kot prej. vmes so mu zamenjali gume z nekimi starimi, pa akumulatorje in še neakj stvariCitat:
Uporabnik garner pravi:
Brat je pred kratkim kupu ugoden avto iz Bele krajine, dol je folk čist drugačen, full prijazen, avto sva z bratom šla gledat so nas domač povabl na pijačo, drug dan prideva po avto spet na pijačo tako doma, kot v gostilno (OFF: pozabte na zdravo življenje, ker nisem več na dieti sem dost kil zgubu).
V glavnem prodajalec je dal na avto skoraj nove gume, ker so ble stare čist znucane in je reku, da nebi rad mel kerga na vesti, da se ubije, zarad slabih gum.