(ne)-vžiganje avta?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Živjo,

imam en problemček... no, upam da ne, ampak včeraj... kot že ničkolikokrat obrnem ključ in mašina ni hotla vžgat. Ključ nazaj, spet. Nič. Oziroma točneje, vrtelo je v prazno, ko da bi bli konji mrtvi
crazy1.gif

Kar me zanima je sledeče: kaj bi bil lahko razlog za "muho"? Ne bi namreč rad da se mi zadeva zgodi ko bo treba zjutraj na šiht
tongue-1.gif

Akumulator je star 4 leta, ne bi smel biti problem, čeprav ga moram vseeno pomerit. Sicer pa: bencinar, Opel Corsa 1.0 city, 98' letnik.

Lp
Peter

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Enako se je zgodilo pri meni Seat Ibiza l.97. Zadnjič ni vžgal, potem pa normalno in sedaj tudi vžiga normalno. Posumil sem na senzor, vendar ne vem, kje se nahaja. Pri Prejšnjem Renault Scenicu se mi je isto zgodilo, pa sem našel senzor, ga vzel dol, obrisal, zobnike pa spihal s kompresorjem, ker so bili prašni in stvar se ni ponovila več.
Če se ti to še kdaj zgodi, probaj dat v drugo al pa v tretjo in porini avto malce naprej v brzini, morda bo potem vžgal.

off. moram odpret novo temo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

ksencipenci

Zelenc'
16. mar 2011
4
0
1
pozdravljeni

Imam sledeče vprašanje... Imam renault megane 1.5.dci in vsake toliko časa se mi je v avtu izpisalo sporočilo TOP-UP OIL LEVEL ... Zadnje dva dni pa je pisalo da je oil level ok..... Danes zjutraj ko sem šel v službo pa je bila na semaforju rdeča luč in mi je avto ugasnil in ni več vžgal... Ali je mogoče tu kaka povezava in ali kdo ve kaj bi lahko bilo narobe in koliko stane?=???? lp,,,hvala