V čem bi bil razlog, da ko hočem začeti igrati neko igrico, postane ekran črn in začne utripati digital/analog - kot da bi recimo prešel v stanje pripravljenosti. Pa to je že v igrici, ko bi rad začel akcijo. Vse, kar sem naredil je bilo, da sem zamenjal malo višjo resolucijo. Pa še takrat je bilo treba resetirat računalnik, ker je naredilo zgornji problem, tako da nastavitev sploh ni shranilo. Moti me, ker mi sedaj to dela tudi na nizki resoluciji, kjer sem prej igral povsem dobro.
Pa tudi na visoki (tisto, ki sem jo nastavil) bi moralo povsem lepo špilat, razen če je taka ogromna razlika med Radeon 9100 in 9200SE 128mb (slednja ne igra).
Preslaba grafa ne bi smela biti, ker drugače sploh v igrico ne bi prišel (to se je zgodilo na enem compu s slabo grafo).
Kaj bi bil lahko problem?? Da bi mi skurilo grafično se mi zdi nemogoče, ker je drugače vse ok.
Pa tudi na visoki (tisto, ki sem jo nastavil) bi moralo povsem lepo špilat, razen če je taka ogromna razlika med Radeon 9100 in 9200SE 128mb (slednja ne igra).
Preslaba grafa ne bi smela biti, ker drugače sploh v igrico ne bi prišel (to se je zgodilo na enem compu s slabo grafo).
Kaj bi bil lahko problem?? Da bi mi skurilo grafično se mi zdi nemogoče, ker je drugače vse ok.