Ne morem več igrati

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
V čem bi bil razlog, da ko hočem začeti igrati neko igrico, postane ekran črn in začne utripati digital/analog - kot da bi recimo prešel v stanje pripravljenosti. Pa to je že v igrici, ko bi rad začel akcijo. Vse, kar sem naredil je bilo, da sem zamenjal malo višjo resolucijo. Pa še takrat je bilo treba resetirat računalnik, ker je naredilo zgornji problem, tako da nastavitev sploh ni shranilo. Moti me, ker mi sedaj to dela tudi na nizki resoluciji, kjer sem prej igral povsem dobro.

Pa tudi na visoki (tisto, ki sem jo nastavil) bi moralo povsem lepo špilat, razen če je taka ogromna razlika med Radeon 9100 in 9200SE 128mb (slednja ne igra).

Preslaba grafa ne bi smela biti, ker drugače sploh v igrico ne bi prišel (to se je zgodilo na enem compu s slabo grafo).

Kaj bi bil lahko problem?? Da bi mi skurilo grafično se mi zdi nemogoče, ker je drugače vse ok.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.874
756
113
www.jernej.org
Najprej samo v vednost... 9200se je najmanj 2x počasnejša od 9100.

Sicer pa po opisanem mislim, da se je igri nekaj pokvarilo, ko si resetiral računalnik. Priporočam, da jo čisto na novo instaliraš, kar bi moralo rešiti problem. Če se ti gre pa za "save game", jih pa lahko gotovo samo nekam shraniš in nato nazaj skopiraš.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Evo, sem uninštaliral in ponovno inštaliral - problem se še vedno pojavlja! Sem mislil tudi sam, da bo to rešilo, pa žal ni, tako da se priporočam še za kako drugo idejo.
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ma za warrock gre. Ta nima nobenih shranjenih iger, ker se ti prijaviš v igrico s svojim username in geslom, shranjuje se pa vse v internetno bazo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pa sej ni mogel ničesar shraniti, če sem ga pa resetiral ...
confused-1.gif

Mogoče pa sam uninstall ni bil dosti in bi bilo potrebno brisat še kake mape.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Sem imel tudi že en špil, ki ga nisem več mogel zagnat sploh po menjavi grafične. Pa sem dol vrgel vse driverje od prejšnje in dal nove, ampak se špil ni dvignil. Ni mi blo jasno zakaj, ampak sem poj itq kmalu moral formatirat mašino
crazy1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mah, driverji so najnovejši, ker sem si tale računalnik šele pred kratkim uštimal ... Drek vse skupi, rad bi prišel do vzroka napake. Ne more samo ena menjava resolucije celo grafično zjebat.
bonk.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Si zbrisal nastavitve igre ?
Ponavadi se skrivajo v registu, osebnih mapah itd.... (odvisno pač od "muh" programerja).

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ehhh, ne vem, kaj je s to smotano igrico ...

Sem jo hotel igrati tudi na amperjevem računalniku (na mojem laptopu je slow weapon bug), pa je bila neka integrirana kartica notri (pisarniški računalnik) 16 mb in ni hotelo igrati. Sem prinesel mojo, se matral, da sem odprl ta trapast HP, komaj spravil ven staro kartico in vtaknil drugo in glej ga hudiča ... Ne špila!!! Pride celo do podobne situacije kot doma, razen da se tukaj ekran ne ugasne, ampak slika enostavno zamrzne. Me je glih zdej en klicu in rekel, da je to zato, ker bi moral najprej driverje od stare kartice povsem pobrisat, preden bi dal novo notri. Kaj vi mislite??

3 računalnike imam, pa na nobenem ne laufa, bemo sveca, vete da bom ponoru.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Na temlem ameperjevem hpju bo pomagal verjetno edino format, ker je comp dobesedno v pyzdi.