Ne morem naložiti novih kart na zumo550

Pernat

Zelenc'
24. mar 2011
1
0
1
Imam lifetime za nalagat nove karte. Pri prejšnjih kartah nisem imel težav, letos pri 2011 pa se je stvar zataknila. AdriaRoute mi novo lepo naloži, ti Evropi pa je mi vedno ustavi med 35-38% ko nalaga na napravo in napiše Časovna omejitev za semafor se je iztekla, nekaj v tem smislu. Po tem se mi iz naprave izbriše tudi AR in je naprava čisto brez kart. Je imel mogoče kdo podobno težavo?? Vesel bom vsake informacije in pomoči.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Za zumota550 bi bilo dobro potegniti dol novi FW, ki omogoča branje karte večje od 2Gb, kar 2011 tudi je.

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=1671

Da se izogneš težavam tudi v bodoče in da v nedogled ne iščeš vzroka težavam, uporabi USB ključek ali spominsko kartico, oboje najmanj 4gb.

Eno ali drugo priklopi na PCja in na njej naredi mapo \Garmin\ ter iz Zumota vanjo skopiraj datoteke GarminDevice.xml, prodkey.bin oz. prodkeyEU.bin.

Nato zumota odklopi in zaženi Nuvi lifetime, ki bo tvoj usb ključek ali kartico prepoznal kot Zumot 550...

Opravi upgrade in na koncu iz ključka oziroma kartice prekopiraj img na zumota...

cene

Pripravnik
6. mar 2010
40
0
6
Ali je to podoben problem z ZUMO 220 ? Zadnje odklenjene Europe 2011.40 ne vidi !!!!! Pa mislim da imam brez Skandinavije tako da je pod 2 GB ? Zakaj ?

cene

Pripravnik
6. mar 2010
40
0
6
Zadevo sem zrihtal ( z prebiranjem foruma
nahrung002.gif
) .....
Datoteko v napravi sem moral preimenovat drugače kot na SD kartici.

Vsak Garmin ima svoje muhe ......
smile-1.gif

Podobne teme