Navigacija za punce

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Pozdravljeni!

Torej, mici potrebuje navigacijsko napravo, ki je enostavna za uporabo in ker ste fantje bolj tehnični tipi, vas sprašujem kaj bi bil zame v okviru 250-300 EUR najboljši nakup? Potrebovala bi pa predvsem pokrito Evropo, vključno s Turčijo, Ukrajino, Rusijo. Pa fino bi bilo, da so posodobitve kart na voljo... tako ali drugače
grin1.gif

Za vsak nasvet se v naprej zahvaljujem in talam *****
smile-1.gif

Mitzy

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ojla
smile-1.gif

Jah morda kak NAVIGON 2110 MAX, ima slo menu, nima SLO govora.

NAVIGON Europe Release Q2/2008

Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia-Herzegovina, British Isles, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonian, Monte Carlo, Montenegro, the Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Republic of Ireland, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Vatican

MIO MOOV 330 260€, ima dobro pokrito EVROPO......nima Ukranije in Rusije...

- Prednaložene karte 38 držav : Andora, Austria, Belgium, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Great Britain, Greece, Hungary, Italy, Ireland, Latvia, Lichtenstein, Lithuania, Luxembourg, Monaco, Montenegro, Norway, the Netherlands, Poland, Portugal, Romania, San-Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Vatican ..

kakor vidiš bivša SZ bolj švoh
evil.gif

Nazadnje urejeno:

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
mio moov 3xx, samo povej katere države so ti prioriteta. Moov ima super pokrito Hrvaško in Slovenijo

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
ksz...

Ooooo fantje hvala za tole, vsem zvezdice
smile-1.gif
. Torej najboljši nakup je MIO. Se pravi po kakšnih Garminih naj sploh ne posegam? Ko sem gledala specifikacije za Mio 330, je pri Avdio/Video samo črtica - kaj to pomeni, da ne predvaja glasbe ali filmčkov? Drugače pa pokritost je odlična, pogrešam samo Rusijo in Ukrajino, všeč mi je fonetično iskanje, malce me skrbi baterija.....

@Drago - sem si prebrala tvojo recenzijo - zelo dobro napisano
zmaga.gif
------> Thumbs up Apachi-ju

@Jado - a pri tebi je popust na 258 € ali na prvotno ceno?
grin1.gif

@OldSkul - prioritet ni nevem kakšnih, seveda pa bi bila vesela bolj pokritega Balkana - torej Hrvaška, Bosna, Srbija, Črna Gora, Makedonija.... poleg tega pa še Grčijo in Turčijo.

Mitzy

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
ja na sliki si že hot
smile-1.gif

v glavnem ta teden sem popoldne od 14h dalje
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Za ženske je Garmin nuvi 250 pink.
smile-1.gif

Dodatno se nato naloži detajlna Turčija, Ukrajina (na voljo dve karti), Rusija (3 regije) (na voljo 2 karti), Balkan, Vzhodna Evropa, Grčija (2 karti) itd., saj te karte proizvajajo "lokalci" in so najboljše, posodobitve redne.

Seveda pa je model 250 že malo zastarel in nima vseh multimedijskih funkcij kot gornji modeli ima pa druge pluse.

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
LOL

Naslov teme je smešen. Zakaj?
Ker, če bi bil "navigacija za začetnike" bi še razumel. "navigacija za punce" se pa sliši, kot da ste ženske ljudje s posebnimi potrebami in inferiorne napram moškim.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Vsekakor priporocam NUVI serijo ker je ZELO enostavna za uporabo in nadgradnjo.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Imam Navigona in Garmina, pa je v 99% pri meni v avtomobilu Garmin!
zmaga.gif

Zakaj?
- boljše karte SLO/CRO - Balkan
- bluetooth za telefoniranje dela samodejno brez ponovnega pariranja
- se sam vključi iz izključi ko daš ali vzameš kontakt
- enostavni vmesnik
- SLO meniji in govor
- POI točke z radarji
- boljši ekranček - ne rabiš pisanja s stylusom kot pri Navigonu
itd...

holland

Zelenc'
16. avg 2008
12
0
1
Jst mam Navigona 5110 in sem z njim zelo zelo zadovoljen, z najnovejšo kartografijo je Slovenija tudi odlično pokrita, opozarja na omejitve, radarje, TMC..., grafika dosti boljša kot pri Garminu, pa tudi bolj točen je kot Garmin. Tko da jst ti priporočam Navigona ali pa TomTom.