Navigacija z AUX vhodom

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.596
344
83
Kras
www.mtl.si
Katero navigacijo priporočate pri spodnjih pogojih:
- vgradnja na armaturko: nosilec naj bi bil čim manjši, vsi kabli obvezno za armaturko
- navigacija naj ima audio izhod na standardni AUX IN vtič v avtomobilu; če je možno naj bo ta izhod narejen preko nosilca, torej da ga ni potrebno posebej vključevat
- priklop na nosilec naj bi bil robusten, ker se bo nekajkrat na dan vklapljala/izklapljala navigacija
- podpirati mora predvajanje glasbe iz SD kartice
- podpora vsaj 8GB kartici
Ne potrebujem najnovejše naprave, najraje bi nekaj rabljenega za mali denar. Poznam Garmin in IGo (preferiram slednjega), tako da ta dva imata prednost, vendar sem odprt za predloge. Primarno bo zadeva uporabljana za predvajanje glasbe na original radio, dokaj redko za navigacijo.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.596
344
83
Kras
www.mtl.si
Mah, tele zadeve so res poceni, problema sta pa dva. Prvič te pocenske so bolj tako tako in drugič okrog radia ti ostane luknja, ker original blenda ne zakrije prav. Če hočeš boljšega moraš višat budget, potem sem pa že pri rabljenih original zadevah.
Tako da, raje bi nek poceni rabljen GPS, poknem gor in dobim predvajanje glasbe, pa še navigacijo zraven. Škoda, da mi original avtoradio ne podpira SD kartice
frown-1.gif
, potem ne bi niti razmišljal o tem.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zakaj pa ne uporabljaš telefona?
za musko, pa lahko nabaviš bluetooth sprejemnik in ga vklopiš v aux?
če imaš bt prostoročno se mi zdi, da se znajo telefoni povezat ločeno za musko in govor na dve napravi. (to bi rad tudi sam enkrat probal, če je res tako)

22. jul 2007
13.439
1.679
113
124
Zadevo stestiral z AR in Parrot minikitom in deluje, na AR poslušaš glasbo medtem ko je s Parrotom telefon v pripravljenosti na klic, nastaviš pa zadevo na telefonu, ko odkljukaš nastavitev za vsako posamezno napravo kot na sliki.