Navigacija myguide 3000

Kako uporabljate svojo navigacijo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

daver

Pripravnik
30. dec 2007
76
0
6
Velenje
My Guide 3000

Ga kdo pozna?
Jaz sem ga danes dobil in mi kot takšen ni všeč. Zato me zanima, ali je kakršna koli varianta na aparat naložiti TomTom-a ali kakšen drug program? Res bi vam bil hvaležen za odgovore... Pa če se da, me prav tako zanima kako?

Bodite lepo pozdravljeni!

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Jaz mislim da gre... ampak počakaj še na kakšen odgovor...

Sicer pa, nekateri gredo zjutraj na šiht, tak da počakaj kakšen dan, pa bo...

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Kwa je to za ena reč?
17758-icon_confused.gif

ceko

gps navigator
21. jul 2007
184
0
16
kaj ti pa pri navigaciji oz. programu ni všeč? TomTom bi šou gor ...ni pa nujno da deluje :p

daver

Pripravnik
30. dec 2007
76
0
6
Velenje
Ni mi všeč, ker je Slo pokrita samo od mesta do mesta. Brez ulic in hišnih številk. Plus tega, nikjer nisem zasledil, da bi se dale karte nadgrajevati...??!!
In vedno, ko vpišeš "KAM" moraš na začetku izbrati državo. Kar pomeni dokaj veliko zajebancije do končane začrtane poti.
Kako se pa instalirajo gor drugi programi? A moram imeti usb kabel (ga žal nimam), ali gre preko SD kartice?

LP

ceko

gps navigator
21. jul 2007
184
0
16
Potem imaš pa ti stare karte...
probaj zamenjati licenco in kopiraj nove karte gor...
Ne rabiš kabla, gre (še boljše) preko card readerja.

jupi

Zelenc'
4. feb 2008
9
0
1
MyGuide 3000 gre za starejšo navigacijo (se ne prodaja več) s starejšo vseevropsko kartografijo (vzhodna eu slaba).

Priporočam MyGuide 3100. Za mau večji žep pa model 3300.

daver

Pripravnik
30. dec 2007
76
0
6
Velenje
Problem je, ker jo že imam... Sicer jo imam viška (če koga zanima, po ugodni ceni) ampak me je vseeno zanimalo...

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik daver pravi:
Problem je, ker jo že imam... Sicer jo imam viška (če koga zanima, po ugodni ceni) ampak me je vseeno zanimalo...

OffTopic:
Viška !? Zdaj verjetno, ko si ugotovil, da si z njo ne moreš nič začet jo prodajaš ....
Je pa to res stara zadeva, sem šel malo pobrskat in so prvi opisi za napravo prišli ven tam nekje v začetku leta 2006 (tako je pisalo ob članku za test aparata).

daver

Pripravnik
30. dec 2007
76
0
6
Velenje
HITMAN, ja viška! Kaj ti tukaj ni jasno? Zase imam dlančnik in na njem navigacijo. Myguide sem pa lani kupil, ko je moja hodila v avstrijo službeno! Zdaj mi pa že 3 mesece leži doma. Zadnjič sem jo našel in pomislil, da bi nadgradil karte oz. zamenjal navigacijski program na njej in sem se obrnil na vas. Žal pa nihče ne ve, kako se to naredi. Vem pa, da se da, ker poznam človeka, ki to dela, vendar ne mislim dati nekomu 40 eur, da mi naloži gor tomtom-a, če bi to lahko mogoče naredil sam. Vse kar je, moram najti nekoga, ki bi mi lahko pomagal.

Drugače je pa myguide 3000 prvič prišel na trg februarja 2007 (nevem od kod tebi začetek 2006)!
Lahko si prebereš o njem več tukaj:

http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=40&L2_ID=534

http://www.avto-magazin.si/novice/myguide_tudi_v_sloveniji-2248.aspx

http://www.mojmikro.si/pod_lupo/strojna_oprema/myguide_3000_s_kartami_evrope

Tale ti pa naloži TomTom-a na MyGuide-a za cca. 40EUR - GPS mojster

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Daver: poglej si podpis pod Hitmanom : GPS Navigator! In tvoj : amater!
Toliko o znanju o navigacijah!

daver

Pripravnik
30. dec 2007
76
0
6
Velenje
Ja in? Potem je še toliko slabše.... Kar pomeni, da bi on moral poznati marsikaj in med drugimi tudi, da se da na myguide naložiti tomtom...!
Nikoli nisem rekel, da se spoznam na navigacije bolje kot on. V bistvu se sploh ne spoznam. Ampak za stvari, za katere vem, da imam prav, se pa tudi ne pustim, pa če mu spodaj piše God Gps Navigator!

Ravno HITMAN bi lahko vedel, da se da z MyGuide navigacijo še kaj poštimat, ne pa da piše (citiram)
"Zdaj verjetno, ko si ugotovil, da si z njo ne moreš nič začet jo prodajaš ...."

To mi res pove veliko...
Pa lep pozdrav vsem!

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Daj ne teži. TomTom se da naložit na tega enako kot na vsak drugi PNA. Rabiš samo ustrezno verzijo in malo spretnosti. Poišči malo na tem forumu in na mobisuxu, ko je razloženo kako se naložijo programi kot so npr MioMap, TomTom ipd na druge naprave.
Jaz ti priporočam da naložiš gor raje MioMap v3.3 PNA.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Sigurno se da kaj namestiti, samo je težko kaj rečt, brez da bi jaz ali pa drugi imeli to napravo doma. Ena možnost je da na sd kartici naložiš gor en drug program, recimo MioMap 3.3 in MioMap.exe preimenuješ v .exe fajl, ki je bil prej na kartici...

Drugače pa probaj tole http://www.instructables.com/id/Unlock-V7-Navigation-1000-GPS/

Naprava zgleda identična Myguide 3000!!

Pa še tlele dost piše, med drugimi je notr tudi moja metoda, k sm jo napisal zgorej.

http://www.gpsunderground.com/forums/showthread.php?t=130 , glej drugo stran

in evo, imel boš odklenjeno napravo
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

jupi

Zelenc'
4. feb 2008
9
0
1
kaj se sploh derete en čez druzga.
myguide 3000 je stara zadeva in ni več v prodaji. poglej gor na uradni strani www.myguidegps.com pa ti bo vse jasn. drgač sm ti pa že prej povedu, da vpraš na enaa, če ti lohka pomagajo, sej jih gor prodajajo.