Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zopet je nova "igračka" zunaj. Uporablja Navteqove karte. Jutri grem na "furo" z njo pa malo več napišem. Zaenkrat, kot demo vožnja je izgledalo obetavno. Zdi se mi da je nek konglomerat med TomTomom, I-Go, skratka, da so pobrali od vsakega tisto najbolje.
Kot vidim, bo to hit 2008. Zaenkrat, če bo tako kazalo kot je, bodo šle dol vse ostale navigacije. Nastavitev malo morje. Enostavno rokovanje. Shranjevanje, Poi itd.itd.
Mape Slo, Cro, SCG, Bih, Makedonija, Romunija, Bolgarija, Albanija, Rusija, in vsa Evropa.
Prvič se je dogodilo, da nismo več med Eastern Europe ampak v častitljivi družbi z Avstrijo, Švico ....
Citat: Uporabnik 01481 pravi:
Mape Slo, Cro, SCG, Bih, Makedonija, Romunija, Bolgarija, Albanija, Rusija, in vsa Evropa.
Prvič se je dogodilo, da nismo več med Eastern Europe ampak v častitljivi družbi z Avstrijo, Švico ....
Slo je res zraven Avstrije, Švice, Liechtenšteina in ...
Da se pa popravit prikaz mape in s tem tudi prihraniti prostor na kartici
Iz mlm datoteke in iz kartice samo odstranite neželjene države:
Primer iz originalne AustriaSwitzerland.mlm datoteke
[AUT]
[CHE]
[LIE]
[SVN]
Odstranite iz datoeke sledeči 2 vrstici
[CHE]
[LIE]
shranite, skopirajte mlm datoteko nazaj na kartico,
iz kartice pa potem lahko izbrišete še mapici CHE in LIE.
V samem programu bodo potem vidne samo SLO in Avstrija.
1.Cifra kje bi dobil vse mape?'sedaj imam Avstrija + slo
2. sedaj imam na kartici MioMap. 2577 mapo imata mm in maporama isto ime. če prekopiram mi napiše da bi povozil.
ali jo lahko spremenim npr2566?? ker sedaj sem dal v posebaj mapo, in mi ne zažene avtomatsko.
lp x5x
2577 so samo zagonske datoteke. Sam sem vse preimenoval v npr. 2577garmin, 2577miomap ....
Delajo tudi radarji (izgleda) ali pa spušča zvočne signale ko se spremeni hitrost ceste, npr zapelješ na AC in piska ter znak 130, na 100 km spet zapiska.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.