Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pozdravljeni. Zanima me, če se da dat kak garmin al pa še raje iGO na blackberry storma. Že k ma GPS integriran, bi rad dobil eno navigacijo za gor.
A mi lahko prosim mal pomagate????
Ne. Tudi kontakte, aplikacije, loge... imaš na napravi. Čisto iz varnostnega stališča... Kartice ti ne moreš zmeraj zbrisati preko omrežja, napravo lahko.
ja sam sej na napravi je zadosti placa za karte. Sej ni treba met cele evrope gor. Maš sam en del. To kar rabš! Pol pa itak zamenjaš. Sej obstaja program da si nardiš mapo sam tisti del k rabš.
Kaj pa kaka skrekana verzija garmina za blackberry-je obstaja? kr 100$ mi je useeno mal preveč.
Kakšno je stanje z navigacjami za BB, še vedno so le takšne, za katere se potrebuje delujoča podatkovna povezava za prenašanje map, ali je že kaj takšnega, ki dela vse lokalno?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.