Citat:
Uporabnik igi pravi:
in kako ti je to uspelo? veliko "pacarije"?
Ker meni načeloma ni panike wc zjutraj mu očistit, moti me le pesek v kopalnici...
Pacanja med učenjem je v bistvu natanko toliko kolikor je pacanja z mačjim straniščem s peskom. Po učenju pa pacanja ni več!
Meni tudi čiščenje mačjega stranišča ni bila neka huda muka saj sem to prej stalno počel leta in leta za vsaj 4 mačkami kar smo jih v tem času imeli doma. Problem je, da včasih pozabiš spucat, ker ni cajta...ali pozabiš kupit pesek pa ti ga zmanjka, pesek se hitro raznosi po stanovanju, stalno smrdi celo stanovanje ....v glavnem zelo dobro vem, da je veliko bolje, če gre maček na WC školjko, kot pav pesek to lahko trdim, ker sem oboje dal čez.. Ne moreš verjeti kako zelo kool je to, da je maček tako vzgojen in nimaš nobenih problemov z njegovo škatlo s peskom in brskanjem po njem. Ni primerjave, tudi zaprto mačje stranišče ne reši vseh problemov. Jaz vem, da nikoli več ne bom imel mačjega stranišča ampak bom vedno navadil mačka na naš WC.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
meni gre pa ravno to čiščenje peska in mačjega wcja na živce, ko premešaš pesek to tako smrdi po mačjem urinu da je joj. Pa prah od peska se dviguje...skratka zmeri bolj premišljujem da si nabavim tale kit.
Točno tako.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Nerodno je edino da mora bit WC vedno odprt ter da mora biti dekl na školki vedno odprt, drugače nema sranja in scanja!
Refleks zakopavanja pa vedno ostane
Ja pokrov školke mora bitseveda odprt in pa vrata WCja tudi. Vendar se mi to ne zdi nikakršen problem. Tudi, če imaš mačje stranišče moraš imeti vrata kjer je odprta. Lahko pa v vrata narediš mačji prehod z nihajnimi vratci in vrata lepo zapiraš! Bolj pomebno je to, da ne potrebuješ nobenega prostora za škatlo s peskom, kar je spet dodaten plus.