Navade pri nakupovanju baterij ANKETA

cokl5

Zelenc'
27. nov 2012
4
0
1
Sem študent podiplomskega programa na Ekonomski fakulteti. Trenutno v okviru predmeta Trženje pripravljamo trženjski projekt, v katerem preučujemo navade pri nakupovanju baterij. Prosim, zaupajte nam svoje nakupovalne navade v anketi, ki vam ne bo vzela več kot 5 min vašega življenja:) Za vsak odziv se že vnaprej zahvaljujem.

Dostop do ankete na naslovu: https://www.1ka.si/a/22936

jest5

Guru
18. avg 2007
26.147
-8.782
113
Samo za info, če še ne veš. Baterije se kupuje tudi v tujini, kar si v anketi zelo zanemaril. Opcija "drugo" ni vedno odgovor

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Rešila.
Malo čudna anketa. Ocenite ceno v določenih trgovinah. Kako naj vem kakšna je cena, če omenjenih trgovin sploh ne obiskujem? In ocenite razloge, zakaj se odločite za Mercator. Nikoli ne nakupujem v Mercatorju, kaj pa zdaj?
priden.gif

cokl5

Zelenc'
27. nov 2012
4
0
1
Pri teh cenah se gre bolj za percepcijo cen oz kakšne pričakujete, da so tam cene. Glede sploh ne kupujem v Mercatorju bomo verjetno dodali še to opcijo, hvala.

Drugače pa hvala za vsako pripombo in za vsako izpolnjeno anketo:)

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
1. Čudna formulacija vprašanj: Za katere od naštetih podjetij se zavedate, da imajo spletno trgovino?
Mogoče bi bilo bolje: katero od naštetih podjetij ima po vašem mnenju tudi spletno trgovino?
A ste direkt prevajali vprašanja? A vam je profesor oz. asistent to sploh pregledal?
2. Zanemarili ste cel kup izobrazb: nikjer namreč ni univerzitetne
3. kjer se razvršča po pomembnosti, je treba natančno napisati, kaj se od anketiranca pričakuje (klikni na možnost in jo premakni)
4. kjer imate lestvico od 1 do 5, je treba nad lestvico še enkrat napisati, kaj kaj pomeni
5. + vse pripombe od ostalih

Ko delaš spletno anketo, jo naredi za telebane, tako da jo bo vsak razumel. Če vprašanj nimaš dobro formuliranih, ljudje ne bodo razumeli, kaj si žele od njih izvedeti in boš dobil izkrivljene rezultate.

Pa srečno!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.147
-8.782
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Samo za info, če še ne veš. Baterije se kupuje tudi v tujini, kar si v anketi zelo zanemaril. Opcija "drugo" ni vedno odgovor

Eh, to je zanemarljiv delež
smile-1.gif
BTW: Kje pa jih kupuješ v tujini?
Kitajčki.(jasno ne ebay, ker je tam v 90% samo sranje)
Zanemarljiv delež? 80% mojih baterij je iz tujine. Pri nas imam kupljene le LSD hofer baterije, ter čip šit cink-ogljikove iz Kika.
Vse gumbne, litijeve primarne, ter litijeve polneče so iz tujine

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Samo v vednost, na iOS se pri razvrščanju znamk baterij le to ne da, tako da sem pustil tako kot je bilo, pa razvrstitev ni bila po mojem okusu
smile-1.gif
Očitno ne gre zaradi flasha ali kaj.

cokl5

Zelenc'
27. nov 2012
4
0
1
Anketa bo odprta še do nedelje, zaenkrat vas je bilo kar nekaj takih, ki ste anketo rešili, bi pa prosil še za kakšen odziv:)