Natega prek Bolhe

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Torej, domnevam, da me nekdo hoče našponat prek bolhe, al pa je extra neumen, ampak ta možnost je 0,5%:) Torej, na bolhi imam enga Thinkpada x41, ki ga načeloma prodajam za 750 ojrov, un pa mi ponuja 1100:) Problem je ta, da je un neka Mary Jane Johnson al nekej podobnega iz nevemkje:) Zdej hoče met moje podatke od banke, da bi mi keš nakazala, vendar se jih ne upam dat, sem rekel, naj nakaže prek paypal-a:)
Skratka, kaj naj naredim, da od nje dobim pošten denar:) Oziroma, a je varno dat podatke o banki?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
al pa das podatke od računa ki ga ne uporabljas oz. je prazen
grin1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Ne dajaj nobenih informacij o svojem bančnem računu. To so men skos eni pošilal na mail, ko sem dal oglas za mobitel na enga od slovenskih spletnih oglasnikov. Glih zadnjič sem bral kok mal podatkov je potrebnih, da lahko online odprejo bančni račun na tvoje ime, ki ima verjetno limit in grejo max. v minus. Oz. malo podatkov je potrebnih, da s pomočjo teh pridejo do ostalih podatkov, ki so potrebni za odprtje računa. Že podatki, ki jih oddaš na raznih portalih in so vidni so dovolj, če so pravilni seveda.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Ne dajaj nobenih informacij o svojem bančnem računu. To so men skos eni pošilal na mail, ko sem dal oglas za mobitel na enga od slovenskih spletnih oglasnikov. Glih zadnjič sem bral kok mal podatkov je potrebnih, da lahko online odprejo bančni račun na tvoje ime, ki ima verjetno limit in grejo max. v minus. Oz. malo podatkov je potrebnih, da s pomočjo teh pridejo do ostalih podatkov, ki so potrebni za odprtje računa. Že podatki, ki jih oddaš na raznih portalih in so vidni so dovolj, če so pravilni seveda.

Če ji daš samo številko računa, si lahko bolj malo z njo pomaga.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Če se že "ženska" spravla tkole nategvat folk... zakaj raje ne ponudi realnega zneska. cbb, a bi ti sploh dvomil v resničnost ponudbe, če bi ti ponudla 740€
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Jaz bi definitivno podvomil, tudi pri realnem znesku. Je pa res, da je mal idiotsko, da greš ponujat več, kot prodajalec zahteva. S tem izgubiš še tisto malo možnost, da bi ti uspelo
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
kje pa piše da to res ženska? da je sploh iz slovenije? to bi mogl bolho obvestit, pa da jih blokirajo!