Naprave za barvanje sten

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Širok čopič, dober valjček, štil na podaljšku, ustrezno redčenje barve...je vse kar rabiš za: hitro delo + dober rezultat.

Hišo prebelit ni noben problem...potegnit jo z izravnalno maso + prebrusit...to ti je veselica.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Paint zoom iz top shopa odpade za jupol. Enostavno gre prepočasi. In vsakič ko boš nagnil ti ne bo špricalo.

Recept je napisal Vincent, jaz bi dodal le to, da ne kupi najcenejšega mačka, ampak poseži po nekoliko dražjem.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Imam in sem v preteklosti tudi uporabil kar nekaj možnih priprav za pleskanje.
Od Wagnerjevega "Smart SideKick", omenjene spraj-pištole, drsnih gobic in celo air-less Wagnerjeve pištole.
Sicer smo SideKick kar precej uporabljali, čeprav je velik problem teža, vendar na koncu vedno prideta le kvaliteten valjček na podaljšku in pleskarski čopič.
Pištola na linku je za notranje delo problematična, zato se pridružujem mnenju predhodnikov.

igi

Guru
13. okt 2007
5.643
1.226
113
Celje
sem imel izposojenega nekaj podobnega kot je na linku in je zadeva "kr neki".
Dober valjček je na koncu zmagal.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Če ti manjka izkušenj ali ne veš kaj kupit...in si kje iz okolice lj ti lahko pridem pokazat...oz. se dobiva npr. v bauhausu...nakupiva in nato na stene na demonsracijo...povserm enostavna stvar.

Na tej sliki je praktično vse kar rabiš (razen traku za zašcito stavbnega pohištva)
SDC12952.JPG