Živjo
O računalništvu nimam, kaj dosti pojma, poznam komponente za kaj več pa se lahko samo skrijem
Na bolhi sem zasledil naslednji oglas, se zanimam za nakup, moj trenutni računalnik je 1700 mhz, 40 gb, 256 ram, geforce II, pa še to vse neki šteka, zelo glasen, mal premal prostora in zastarelo (kar nekaj let ga imam in eleketirka ga je dobila že najmanj 50x, smo le na koncu vasi doma in vedno avtomat ven vrže polsedično tud kaj pregori)....že tako mi je skurlo dva modema od telekoma, polnilce od gsm-ov, tv, itd.
kaj pravte na anslednji raču.
- procesor Intel 3.06 GHz,
- socket 775,
- osnovna plošča Biostar P4M800-M7A,
- osnovna plošča podpira tudi Dual Core procesorje,
- 1 GB DDR-II rama,
- DVD-RW Nec DL 16x LabelFlash,
- 80 GB HDD S-ATA 7200 rpm,
- grafika do 128 MB DDR-II,
- dodatno tudi AGP 8x vodilo,
- mrežna kartica 10/100,
- USB 2.0,
- ATX tower ohišje,
- 400 W napajalnik,
- kvalitetna HP tipkovnica,
- kupcu podarim 17" monitor Philips - flatsreen (izpraven, brezhibna slika),
- TEAC namizni zvočniki.
Je cena OK?
140€
NIč, kaj dosti niso držajo prenosni računalniki, če bi dodal še +50-100 evrov bi dobil prenosni računalnik z kr vredu zmogljivostjo (recmo 1700mhz, 40gb in 256 ram za okoli 200€).
V čem je tukaj point, da so po toliko letih postali prenosni računalniki res poceni, kaj pa pravite na to, an bolhi se kar dostikrat pojavijo notesniki z okvaro, so popravila draga-dražja od namiznih. Se sploh splača kupovat notesnik in to rabljenega, pač nebi rad dajal 500 + za računalnike, ker ne potrebujem.
http://www.bolha.com/oglas3249217/prenosnik-ibm-t41-16ghz-768mb-60gb-dvdxp-pro
lp
O računalništvu nimam, kaj dosti pojma, poznam komponente za kaj več pa se lahko samo skrijem
Na bolhi sem zasledil naslednji oglas, se zanimam za nakup, moj trenutni računalnik je 1700 mhz, 40 gb, 256 ram, geforce II, pa še to vse neki šteka, zelo glasen, mal premal prostora in zastarelo (kar nekaj let ga imam in eleketirka ga je dobila že najmanj 50x, smo le na koncu vasi doma in vedno avtomat ven vrže polsedično tud kaj pregori)....že tako mi je skurlo dva modema od telekoma, polnilce od gsm-ov, tv, itd.
kaj pravte na anslednji raču.
- procesor Intel 3.06 GHz,
- socket 775,
- osnovna plošča Biostar P4M800-M7A,
- osnovna plošča podpira tudi Dual Core procesorje,
- 1 GB DDR-II rama,
- DVD-RW Nec DL 16x LabelFlash,
- 80 GB HDD S-ATA 7200 rpm,
- grafika do 128 MB DDR-II,
- dodatno tudi AGP 8x vodilo,
- mrežna kartica 10/100,
- USB 2.0,
- ATX tower ohišje,
- 400 W napajalnik,
- kvalitetna HP tipkovnica,
- kupcu podarim 17" monitor Philips - flatsreen (izpraven, brezhibna slika),
- TEAC namizni zvočniki.
Je cena OK?
140€
NIč, kaj dosti niso držajo prenosni računalniki, če bi dodal še +50-100 evrov bi dobil prenosni računalnik z kr vredu zmogljivostjo (recmo 1700mhz, 40gb in 256 ram za okoli 200€).
V čem je tukaj point, da so po toliko letih postali prenosni računalniki res poceni, kaj pa pravite na to, an bolhi se kar dostikrat pojavijo notesniki z okvaro, so popravila draga-dražja od namiznih. Se sploh splača kupovat notesnik in to rabljenega, pač nebi rad dajal 500 + za računalnike, ker ne potrebujem.
http://www.bolha.com/oglas3249217/prenosnik-ibm-t41-16ghz-768mb-60gb-dvdxp-pro
lp