Na meganu 2 smo enih par mesecev nazaj delali optiko. Zadnjič je na semaforju v zadek priletel en drug avto, odbijač popokan, prtljažnika ne gre odpret ker je ukrivljen komplet. Nalet direkt od zadaj. Avto je vozen normalno, ne zavija ne levo ne desno, tudi na avtocesti gre naravnost kot da ni bilo nič, tudi volan je točno na sredini ko gre naravnost. Gume in vse zgleda kot nedotaknjeno.
Je lahko kaj pokrivljeno/skrivljeno/zamaknjeno/polomljeno če jih je "fasal" od zadaj? Gre se mi zato ker so nove gume gor da ne bo kaj pobiralo, 50EUR pa se mi tudi ne daje za nič, pa še pol leta nazaj je bila delana optika. Pa bremze ne vem a so bile pritisnjene al ne (verjetno je slabše če držiš bremze?).
Hvala
Je lahko kaj pokrivljeno/skrivljeno/zamaknjeno/polomljeno če jih je "fasal" od zadaj? Gre se mi zato ker so nove gume gor da ne bo kaj pobiralo, 50EUR pa se mi tudi ne daje za nič, pa še pol leta nazaj je bila delana optika. Pa bremze ne vem a so bile pritisnjene al ne (verjetno je slabše če držiš bremze?).
Hvala