Nalepka za armaturno ploščo

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Dober dan!

Prijatelj je kupil passata l98. Avto je kupljen od prvega lastnika, odlično ohranjen (preverjeno), servisna knjižica potrjena, skratka, vse tako kot treba. No saj to sploh ni važno.
Edina napaka na avtu je, da je imel nekaj nalepljeno na armaturni plošči in sedaj se poznajo lise od lepila, ki ga pa nikakor ne moremo odstranit.
Prišlo mi je na misel, da bi čez nalepil nalepko (carbon, najrajši pa kar mahagnij vzorec). Vem, da sem že kar nekaj časa nazaj bral, da se s tem nekdo ukvarja, ne vem pa več niti kje sem to bral, kaj šele kdo se s tem ukvarja.
Mogoče kdo ve za koga? Če se le da, v okrožju Murske Sobote, lahko pa tudi drugje, če tam ne bo nič.

Lp, Success
smirk-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Če je zadeva na sredini armature potem jeimel nalepljen obroček (podstavek) za navigacijo.

Tako da..najbolje da ga kupi ter nalepi..ne zgelda slabo, lahko bo gor pripopal svoj garmin, sicer pa...pri taki rikši se nima smisla obremenjevat z ostankom lepila
wink-1.gif

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Ni bila navigacija, kajti sledi lepila so na levi in desni strani pri radiu. Tako, da bo kar treba najti kakšno nalepko.

Vesper hvala, si bom malo ogledal stran.
smile-1.gif