Nakupovanje v italiji

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Zanima me kje v trstu so kakšni trgovski centri ala city park? Iščem čim več trgovin zbranih na kupu z čim več izbire športno elegantnih oblek. Ni nujno, da so znane znamke!

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Zdaj imaš še bližje meji MonteDoro Free time ... Montedoro

Montedoro Freetime

Pa dokumente ne pozabit s seboj, sedaj je pomembno srečanje v Trstu, pa je poostren nadzor na meji.

Te dneve v center ni dobro it, če ne poznaš mesta.

"V času vrha zunanjih ministrov G8, ki bo od 25. do 27. junija, bodo v Trstu veljale posebne omejitve. Na cestah znotraj mesta bodo veljale stroge prometne omejitve, v bližini osrednjega dogajanja pa bodo zaprli trgovine in javne lokale. Za obiskovalce bodo tudi zaprli tudi Miramarski grad in muzej Revoltella, v katerem bo potekal del srečanja.

V tem času bo predel okrog trga Unità nedostopen. Tam bo veljala stroga prepoved prehoda za pešce z izjemo stanovalcev, ki bodo prejeli posebna pooblastila. Najstrožje prometne omejitve bodo na nabrežju od trga Tommaseo do pomorske postaje, ki bo zaprto od srede 24. junija do sobote 27. junija ob 20. uri. V času srečanja bodo občasno prepoved prometa razširili še na nekatere bližnje ceste in ulice, prepovedano pa bo tudi parkiranje.

V četrtek, 25. junija bodo omejitve razširili na območje okrog muzeja Revoltella, v petek popoldne pa bodo prepoved parkiranja uvedli na področju okoli Miramarskega drevoreda."
697296-montedoro.jpg

Priponke

• 697296-montedoro.jpg
    697296-montedoro.jpg
    53,2 KB · Ogledi: 540

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Če zanemarimo trenutne razmere, pa jaz najraje nakupujem v centru mesta. Trgovin je več kot dovolj, punudbe tudi, pa še zunaj spiješ eno dobro kavico in vidiš kaj od mesta. Veliki shopping centri se mi že prav upirajo in so mi koristni samo za hitre instant nakupe.

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Ma kaj v tem centru je že kaj več odprtih trgovin al je še zmeraj full praznih? Ko sem bil jaz prvič in zadnjič tam je blo še fulll prostorov praznih. Sej ne da imam daleč do tega centra (manj kot 10 km) ampak se mi ne da glih lazit tam
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Trenutno je ta Monte'doro en velik shit!
Polovica trgovin sploh ni odprtih.
Prvo nadstropje kje bodo lokali je sloh zaprto.
Da niti ne govorim, kako je vse šlampasto narejeno (klasično za naše sosede)
evil.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Ja zeankrat je še vedno kar nekaj prostorov praznih ... bo treba še nekaj časa da se vse odpre ...

Jaz itak občasno obiščem samo tehnično trgovino, pa Coop ... drugo pa me ne zanima :)

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Po udinah se je pol stacun zaprlo. Razocaranje, ampak recesija je ocitno naredila svoje. Bomo pa doma puscali cekine ali pa v A.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
So tam ze kdaj bile sploh vse trgovine odprte, ce mislis na outlet? Pa tam nisem se nikoli nic kupil, ker mi je roba tam capac/makaronar style (brez zamere), majice z zlatimi napisi in ne vem cem se vse. Kot bi prisel v turcijo. Ce ze outlet potem je edini spodoben parndorf na dunaju, a ne v casu pocitnic in praznikov, ko se tja zatece cela vzhodna evropa. Se nas outlet na rudniku se mi bolj dopade kot palmanova.
smile-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.337
303
83
39
Ljubljana
To mislš na Parndorf v okolici Dunaja?

Jz sm bil kakšn mesec nazaj tm, pa pravjo kolegi da baje dvignejo cene med vikendi, k je največ folka
smile-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Parndorf ja. Kar se tice dviganja cen za vikend pa ne bi vedel. Dvomim, da bodo sli menjat listke na tisoce cunjah za dva dni in potem nove. Mi smo bili nazadnje pred novim letom in drugega kot romunov, bolgarov etc. niti nisi mogel videt. Pa guzva je nastala posledicno. Sicer pa roko na srce, skoraj vse kar potrebujes dobis pri nas. Morda kaksnih specificnih cunj dolocenih znamk ne ali za visjo ceno, generalno pa se ti ne splaca nikamor rinit. Ajde, ce gres na izlet pa spotoma zavijes se tja. Dunaj je recimo zelo lep, vsaj meni.
tongue-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Samo Udine so kar daleč stran od Trsta.
grin1.gif

Niti ne. Če prideš do trsta, se ti skoraj splača it do udin. Po AC imaš kake pol urice, s tem da od palmanove do udin je večinoma samo naravnost. Se mi je prav lepo vozit tja... če hočeš nakupovalne centre imaš Bennet (prvi izvoz za udine - udine sud, takoj ko plačaš cestnino greš na desno, potem par kilometrov naravnost. Najprej se pelješ mimo, ga imaš na levi strani, ampak se ne da direkt zavit noter temveč moraš it še kak kilometer naprej, obrnit, potem pa nazaj). Meni je prav fajn, ko greva z mojo tja, ko končava službene obveznosti in če se nama ne mudi mi izgleda vse skupaj bolj kot izlet
smile-1.gif

Če hočeš pohajkovanje po centru pa po moje tudi ni težav, trgovin se ne manjka. Računaj tudi to, da so udine večje od trsta, tako da je (vsaj po moje) več ponudbe.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
No ja, jaz če grem v TS grem tja, če pa v Udine pa tudi samo tja. Sicer sem bila nazadnje v Udinah pa ni bilo neke ponudbe v centru. Tudi cunje so bile dobesedno cunje (za veliko €€€). Ne vem zakaj (verjetno bo res ponudba), ampak mi je TS bolj simpatičen.