Nakupi v UK

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
Zanima me ali je kdo že kupoval elektrotehniko v online trgovinah na otoku (UK) saj je glede na nizki tečaj funta zelo ugodno?
Rad bi si kupil prenosnik, pa me zanimajo izkušnje z dostavo, v kateri trgovini ipd.
Ni problem z Googlom dobit trgovine problem je ugotoviti katere pošiljajo v SLO in katere ne. Ene napišejo da dostavljajo le v UK in na Irsko pri drugih pa to ugotoviš šele ko se registriraš, kar pa ne bi rad po nepotrebnem počel.

Thx,

Mr.NO

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa še plačaš preko paypala (nakažeš denar na paypal, če ti kreditna kartica ne omogoča večjih zneskov) in si zavarovan v primeru goljufij / pokvarjenega izdelka. Pa pohiti z nakupom, ker se tečaj ''pokvarjuje''.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Jaz sem kupil avtoradijo iz UK, pa je vse OK (bil je cca 100 EUR cenejši kot pri nas). Tudi laptop sem kupil gor, sicer preko frenda ki gor študira. Pač ima njihovo tipkovnico, dokupit pa moreš adapter za polnilec za evropske vtičnice (par €).

B81

22. jul 2007
37.610
10.903
113
Potem to v trgovini kar naročiš, plačaš z recimo M/C in dobiš po pošti?

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Tako ja. Ali pa pač preko Paypala, kot sem to storil jaz. Fajn je, če se zmeniš preko maila za poštnino. Da se zmenit tudi s kakimi firmami, ki "uradno" ne pošiljajo v SLO ...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
Zanima me ali je kdo že kupoval elektrotehniko v online trgovinah na otoku (UK) saj je glede na nizki tečaj funta zelo ugodno?
Rad bi si kupil prenosnik, pa me zanimajo izkušnje z dostavo, v kateri trgovini ipd.
Ni problem z Googlom dobit trgovine problem je ugotoviti katere pošiljajo v SLO in katere ne. Ene napišejo da dostavljajo le v UK in na Irsko pri drugih pa to ugotoviš šele ko se registriraš, kar pa ne bi rad po nepotrebnem počel.

Thx,

Mr.NO

Najlažje najdeš, če iščeš na ebayu in takoj vidiš tudi poštnino. Sam kar redno naročam kakšne malenkosti iz VB. Zadnjič sem tako kupil nov objektiv za fotkič, ki me je prišel skoraj 2x ceneje kot pri nas. Dobil pa sem ga v 3 dneh! Naše online štacune v tem času komajda potrdijo naročilo.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Niso ravno najcenejši, ampak se da še vseeno prihranit ... jaz se še najraje držim ebaya.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Glede ebaya.. A greste po vecini na PAY NOW.. ali se hebete z bidanjem?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Funt trenutno ni več tako poceni, večja prednost je le 15% davek.

laptopsdirect ima kr visoko poštnino pa še traja okoli 10 dni, da dobite - obvezno plačilo z CC, pri kateri še zaračunajo t.i. "surcharge" - razen pri debetnih.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

laptopsdirect ima kr visoko poštnino pa še traja okoli 10 dni, da dobite - obvezno plačilo z CC, pri kateri še zaračunajo t.i. "surcharge" - razen pri debetnih.

Poznaš še kakšno drugo trgovino gor pa da pošiljajo v SLO?

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Odvisno.
Če je kaka stvar stisnem watch in nakoncu če je sprejemljiva cena probam....Gre pa ponavadi za stvari ki jih ne rabim nujno oz upam da bodo ugodne...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Poznaš še kakšno drugo trgovino gor pa da pošiljajo v SLO?
http://www.superetrader.co.uk/