Nakup pohištva v Bosni

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Že na dveh koncih sem slišal, da naj bi bilo pohištvo (kuhinje ipd.) iz Bosne precej ugodno v primerjavi s cenami pri nas. Bojda se dobi precej kvalitetno pohištvo po ceni, ki je nižja od pohištva iz Dipota, glede kvalitete se pa naj bi Dipo skril.
Je to res?

Glede prevoza pohištva ni problema, zanima me če je ta informacija resnična? In kako je potem na meji (carina, DDV ...) ?

Glede na to, da nabavljam spalnico, dnevno sobo, kavč in mogoče tudi kuhinjo bi se mi mogoče splačalo iskat kar vse kar tja dol, če je to vse res
cheer.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
haha, ker lolek...

zakaj ne iz kitajske, zmenta se dva kolega pa kontejner nabavta.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ravno mi je sodelavc pravu da je kupu kuhno v Bih(RS) in ga je prišlo z njihovo dostavo in montažo 2700€ pr ns pa pod 5t€ se ni nikjer mogu nč zment glede na zahtevano... je pa kupu v Gradiški 270km iz LJ.
wink-1.gif

Tako da....
zmaga.gif

LP,S

I

Izbrisan uporabnik 474

Veliko proizvajalcev v BiH, ki imajo tudi lastno linijo pohištva, proizvaja tudi za Ikeo... Večina peletov (biomase), ki jo nekateri kupujejo v AUT, ker bi naj bila boljša od naše, je proizvedene v BiH...

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Pohištvo je res ceneje ampak moraš sam kupiti in sam pripeljati iz juga, ker če boš imel samo nekoga da ti zadevo pripelje te bo že olupil, kaj šele, da kupiš preko posrednika.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Baje da res, sodelavka je bila dol pri "familiji". Bojda ti tudi pripeljejo, kako so na meji zmenjeni pa ne vem, menda gre tudi na šverc komerc.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Za kvaliteto ti težko povem, lokalci so baje ful zadovoljni, dizajn pa baje ne zaostaja za nami in Eu, sicer pa poveš točno kaj bi rad in ti naredijo.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Verjemte men, da večina Bošnjakov dol ima lepše in bolj kvalitetne kuhinje kot večina Slovencev. Dol so večinoma hiše nove in so notr tko opremljene, da se lahk sam klanjaš! No tko je vsaj pr ns, na naši strani...

I

Izbrisan uporabnik 474

Dost pove dejstvo, da je bosanksa bela bukev med najbolj iskanimi in najbolj cenjenimi bukvami v Evropi

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38

Starši so kupili predkratkim v BIH dnevno sobo.

Pohištvo je masiva in je kvalitetno izdelano.

cena cca50% ceneje kot pri nas

Splača se iti dol oz. opraviš večino preko tel ali interneta.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik logistik pravi:

Starši so kupili predkratkim v BIH dnevno sobo.

Pohištvo je masiva in je kvalitetno izdelano.

cena cca50% ceneje kot pri nas

Splača se iti dol oz. opraviš večino preko tel ali interneta.

A mi lahko kako svetuješ približno kje naj gledam, kam naj se obrnem? Sej bi se najrajse vsedel v avto in odpeljal dol, samo nebi rad lutal v 3dni in na koncu našel kakega "dragega" (za njihove razmere). Ker če so res take cene kot praviš -50%, pol bi si res opremil kar komplet spalnico, kuhinjo in dnevno hkrati, pa rešim problem na en mah.
aplauz.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Že na dveh koncih sem slišal, da naj bi bilo pohištvo (kuhinje ipd.) iz Bosne precej ugodno v primerjavi s cenami pri nas. Bojda se dobi precej kvalitetno pohištvo po ceni, ki je nižja od pohištva iz Dipota, glede kvalitete se pa naj bi Dipo skril.
Je to res?

Glede prevoza pohištva ni problema, zanima me če je ta informacija resnična? In kako je potem na meji (carina, DDV ...) ?

Glede na to, da nabavljam spalnico, dnevno sobo, kavč in mogoče tudi kuhinjo bi se mi mogoče splačalo iskat kar vse kar tja dol, če je to vse res
cheer.gif

Zadeve so cenejse, precej bolj masivne in trpezne. Trpi pa malo udobje. Vsaj v tvojem "razredu".

Nazadnje urejeno:

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:

A mi lahko kako svetuješ približno kje naj gledam, kam naj se obrnem? Sej bi se najrajse vsedel v avto in odpeljal dol, samo nebi rad lutal v 3dni in na koncu našel kakega "dragega" (za njihove razmere). Ker če so res take cene kot praviš -50%, pol bi si res opremil kar komplet spalnico, kuhinjo in dnevno hkrati, pa rešim problem na en mah.
aplauz.gif

Trenutno sem odsotem,ko pridem domov ti pošljem naslov ali če pozabim me spomni preko PM-ja kontakt.

Naši so najprej katalog dobili potem izbrali prek telefona naročili in šli iskati v lastni režiji zadevo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Verjemte men, da večina Bošnjakov dol ima lepše in bolj kvalitetne kuhinje kot večina Slovencev. Dol so večinoma hiše nove in so notr tko opremljene, da se lahk sam klanjaš! No tko je vsaj pr ns, na naši strani...

janeze ne financira saudska arabija

btw
kaj pa še južneje. v amkedoniji mor abit zastonj