Nakup orig. barve v VW spletni trgovini

B81

22. jul 2007
37.530
10.850
113
Je že kdo naročal barvo za popravilo v VW spl. trgovini, kjer dobiš originalno barvo in lak, 9 ml? Sem naročil set za popravilo pikic na odbijaču, pa me nikjer niso vprašali za VIN, tako da sem vpisal v opombe.
In, kako spravit zaščitno folijo iz pokrova in odbijača (ima že luknje od kercherja)?
Hvala

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Je že kdo naročal barvo za popravilo v VW spl. trgovini, kjer dobiš originalno barvo in lak, 9 ml? Sem naročil set za popravilo pikic na odbijaču, pa me nikjer niso vprašali za VIN, tako da sem vpisal v opombe.
In, kako spravit zaščitno folijo iz pokrova in odbijača (ima že luknje od kercherja)?
Hvala

Jaz sem šel iskat barvo v Kranj Primskovo (Jelenčeva ulica, mislim da je M&O), kjer mi je zmešal točno za mojo barvo. Je rekel, da tista koda ne pomeni, da bo barva enaka. Imam pa navadno belo (candy). Potreboval sem za nekaj pikic in mi je namešal 1dl barve in še malo trdilca (manj ne da). Cena pa cca 10-15EUR, če se prav spomnim.

Jernej

• Všeč mi je
Reactions: B81

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Jaz sem lani hotel naročiti tisti mali paketek za drobne popravke (poškodbe od kamenčkov). Potem pa sem bil ravno na servisu in sem tam naročil. Trajalo je kak dan ali dva, da so dobili. Verjetno bi bilo popolnoma enako, če bi naročil preko spleta in bi dobil popolnoma enako.
Seveda je bilo "v piko".

• Všeč mi je
Reactions: B81

B81

22. jul 2007
37.530
10.850
113
Jaz sem šel iskat barvo v Kranj Primskovo (Jelenčeva ulica, mislim da je M&O), kjer mi je zmešal točno za mojo barvo. Je rekel, da tista koda ne pomeni, da bo barva enaka. Imam pa navadno belo (candy). Potreboval sem za nekaj pikic in mi je namešal 1dl barve in še malo trdilca (manj ne da). Cena pa cca 10-15EUR, če se prav spomnim.

Jernej
Aha, sam sem za prejšnji avto šel enemu privatniku, mojster je šel ven, imel barvo v rokah in zmešal kar poleg avta in zadel v 0 :)
Tukaj pa bogve, avto po 10 letih spremeni barvo, no ajde za pikice bo ok..

B81

22. jul 2007
37.530
10.850
113
Aja, zgleda isto kot folija, malo natrgano ob pikicah, kjer pritisk naredi svoje.
Avto je grde sapphire blue barve.

kemb

Majstr
7. okt 2018
823
851
93
Koliko je avto star? Če je to luščenje laka, se bo v nekaj letih počasi cel odluščil. Ko je kolega pral s karcherjem so včasih sli celi kosi laka stran. Zato, če je lak se v garanciji pelji na vw in naj tam rešujejo. Če pa je samo posledica kamenčkov, pa naroči kit na vw servisu. Lp

B81

22. jul 2007
37.530
10.850
113
10 let je avto star, to se mi pri se starejsem mondeu ni dogajalo..bomo pokrpali za silo pa basta.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.473
113
SV SLO
Aja, zgleda isto kot folija, malo natrgano ob pikicah, kjer pritisk naredi svoje.
Avto je grde sapphire blue barve.
No to je bila barva brez doplačila. Po desetih letih se vidi zakaj je bilo brez doplačila. Pri PSA je problem rdeča barva in pa bela, ki katastrofalno zbledi oziroma izgubi sijaj. Pri pranju belega avta imaš skoraj več bele barve na tleh kot pa na avtu. To se dogaja po 5 letu starosti barve. Potem ko je garancija adijo.....