nakup in vracilo blaga

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.784
221
63
sigurno poznate obcutek, ko pridete z nakupov (kupujete, kuhinjo, jogi, superge, TV, ...) in cez 2 dni dobite v nabiralnik reklamo z vasim izdelkom v akciji. -50%. jaz popiz.im....

kaj naredite? se greste pogajat v trgovino? vrnete izdelek nazaj in ga v naslednjem trenutku kupite nazaj, ampak z nizjo ceno? ali preprosto pozrete izgubo tistih nekaj 10 ali 100 eur?

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Spremljamo reklame
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
In kaj ti to pomaga? Po murphyju kupiš ravno dan pred objavo reklame
tongue-1.gif

@ericks - če kupim kaj dražjega potem kak mesec ne gledam nobene reklame ali ponudbe, ker bom sigurno videl par dni kasneje laptop/pralni stroj/whatever za 100€ manj
tongue-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tolg dolg spremljam vse medije, da ni šasn, da lahko naslednji dan pride še kdo z nižjo ponudbo;)
sem tip, ki še ni dal € od sebe, da ni prej trikrat preštudiral in 4x prespal:)
dokler mi spomin seže, res še ni prišlo do situacije, da bi v katalogu bilo ceneje.

Je pa bila zanimiva situacija pri nakupu sušilca. Sem šel v GA malo pošnofat. Čist lepo kulturno debatiramo in mi ponujajo enga, odhodni model, zadnji kosi, super akcija, res na papirju so imel ene 200€ nižjo ceno, mi zagotovi, da je pri njih najcenejši...
Pridem domov, vnesem model v googla, pvi trije zadetki še z nižjo ceno, dobesedno čez 2dni reklama v nabiralnik še z nižjo ceno:))
Kupil sem ga pa pri @sevlje-tu za najnižjo ceno;)