Kupujem nov hladilnik, saj se je trenutni pokvaril.
Težava je v tem, da nimam pojma kaj vzeti. Bil sem že po nekaj trgovinah in trgovci so mi toplo priporočali Liebherr hladilnike po 800€ in več. Ti cenejši pa najbrž niso nič boljši od konkurence? Iščem hladilnik med 400+€, višine 185-205cm, širine 60cm (oz. malenkost več) in 5 leti garancije.
Po hitrem brsaknju, so mi v oči najbolj padli ti spodaj. Potrebujem pa črnega ali belega, ker siv/inox nikakor ne paše zraven kuhinje. Prostostoječi.
Hvala za pomoč
Je morda na voljo kakšen test hladilnikov?
Težava je v tem, da nimam pojma kaj vzeti. Bil sem že po nekaj trgovinah in trgovci so mi toplo priporočali Liebherr hladilnike po 800€ in več. Ti cenejši pa najbrž niso nič boljši od konkurence? Iščem hladilnik med 400+€, višine 185-205cm, širine 60cm (oz. malenkost več) in 5 leti garancije.
Po hitrem brsaknju, so mi v oči najbolj padli ti spodaj. Potrebujem pa črnega ali belega, ker siv/inox nikakor ne paše zraven kuhinje. Prostostoječi.
GORENJE NRK620EABXL4 hladilnik z zamrzovalnikom spodaj
Splošne značilnosti Družina izdelka Hladilnik z zamrzovalnikom Način postavitve Samostojni Linija izdelka Advanced Line Razred energijske učinkovitosti E
www.bigbang.si
Hladilnik In Zamrzovalnik Lg Gbv3100eep
LG Hladilnik z zamrzovalnikom v spodnjem delu GBV3100EEP se ponaša s energijskim razredom E in prostornino 344L. Od tega je 234 litrov za hladilnik in 110 litrov za zamrzovalnik. Hladilnik ima funkcijo Linear Cooling, ki ohranja hrano več časa svežo.
www.merkur.si
Hladilnik In Zamrzovalnik Hisense Rb440n4gbd
Če razmišljate o prenovi vaše kuhinje, kupite kombinirani hladilnik Hisense RB440N4GBD v črni barvi, dimenzij 201 x 60 cm in globine 59 cm.
www.merkur.si
Hladilnik In Zamrzovalnik Samsung Rb33b612ebn/ef
Hladilnik z zamrzovalnikom spodaj SpaceMax tehnologijo, 344 litri prostornine, funkcijo hlajenja iz vseh strani, tehnologijo No Frost, tehnologija z digitalnim inverterjem, ki zagotavlja tiho in učinkovito delovanje.
www.merkur.si
Hvala za pomoč
Je morda na voljo kakšen test hladilnikov?