Nakup hladilnika

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Menjati bo treba, prosim za nasvet, kje bi bila izbira najbolj široka.

Najti moram hladilno omaro zase, ter hladilnik prav tako zase. Omejen sem z višino nekje do 1,6 m. Rad bi dobro kupil, da bo vsaj 10 let mir pri bajti. V BB zaenkrat nisem našel pravih zadev.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Liebherja kot zamrzovalno omaro že imam v kleti, ravno na to firmo se nekako nagibam. Rad bi pa videl izbiro modelov v živo in ne samo preko kataloga.

Seveda je lahko tudi kaka druga oornk firma, če le ima uštimano servisno podporo pri nas.

Kje?

Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Liebherja kot zamrzovalno omaro že imam v kleti, ravno na to firmo se nekako nagibam. Rad bi pa videl izbiro modelov v živo in ne samo preko kataloga.

Seveda je lahko tudi kaka druga oornk firma, če le ima uštimano servisno podporo pri nas.

Kje?

za liebherrja boš najlažje našel komplet spisek, tako da greš na liebherr.com, izbereš products in potem freezing and refrigeration. Pojavi se ti spisek opcij (hladilniki, zamrzovlaniki, domača raba itd). Klikneš na izbrno in zgoraj ko maš navedeneo državo (ponavadi je Nemčija), le te spreminjaj (izbiraj druge) in glej če so kake razlike v pošnudbi (kak model itd). Načeloma nemčija pokirva več al manj celoten spisek ampak je hudičevo fajn pregledat čim več držav, oz ponudbe

LIebherrja ti uvaža Steelplast, za ceno željenega produkta pa greš v taprvi merkur pa oni to potem prek steelpasta poizvedo in če ga naročiš je nekako od 2-4 tedne za čakat.Mogoče se lahk tu na Sevljeta obrneš, prav neke hude izbire liebherrja pri nas ni (da bi si oči pasel itd).

jaz sem na tak način kupoval skrinjo (od liebherrja) kake 3 leta nazaj in ni blo panike. Pa to gre z amodel, kateri ni namenjen našemu trgu, tako da so mi ga extr anaročili (tisto leto sta šli ven 2 skrinji na tak način)

I

Izbrisan uporabnik #9334

Super,
zmaga.gif
, najlepša hvala.
Kako je pa s servisi za Liebherr pri nas?

Kot sem že zgoraj omenil, sem pred kakimi 10 leti v BB kupil zamrzovalno omaro - zato ker je bila edina dovolj velika. Potem je začelo nekaj nagajat, servis je bil pa samo eden v Kr, po telefonu mi je kar naravnost rekel, da je najverjetneje kompresor fuč in bo koštalo 3/4 vrednosti nove mašine itd ... Na koncu mi je nek domač mojster lociral napako na notranji temperaturni sondi
tongue-1.gif
.

Zaradi servisov se Liebherja torej malce bojim.