Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Odločam se za nakup med tema dvema navigacijama, cena je tu nekje ista.
Kolikor sem zasledil se da na becker naložiti tudi ostale navi programe (miomap, igo), medtem ko na garmin pač garmin
Če vztrajaš pri Garminu zaradi AdriaRoute, potem vzami Garmina, če ti pa kaj pomeni tudi vmesnik, uprabljanje, praktično enaka kartografija v WE (in malenkost slabša v Slo), potem pa vsekakor vzami Beckerja in naloži gor MioMap v3.3
To je sicer res, ampak tudi brez W prideš enako na cilj, predvsem je pa lažji in manjši, ko ga je potrebno nosit. 360T sem imel vedno pri sebi, 760 pa mi je deloval kot cegu.
Eno vprasanje glede nuvija 200 in 250: po podatkih na www.garmin.si imata enako kolicino internega pomnilnika a ima 250 nalozene mape Evrope 200 pa samo mape alpske regije. Verjetno tisti podatek ni tocen ? Hvala za odgovore.
Becker je v Mediamarktu za 99€ z popolno kartografijo , kak se pa karte obnesejo pa ne vem??
Sicer pa AR 2,0 ima tudi čudne prebliske okrog Štajerske metropole.. Se mi bolj dopade CN 2008.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.