nakup brezžične tipkovnice

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Priporočam, da kupiš kar komplet. Meni Logitech EX100 za slabih 30EUR več kot odgovarja.

Prej sem imel komplet od firme Trust (totalen PODEN) - katerega sem po 3 dneh nesel nazaj v trgovino in zamenjal z Logitechom. Torej, jaz osebno ne kupim ničesar drugega več kot Logitech.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Jaz sem Trust odnesel nazaj še isti dan, ker je bil domet porazen. Potem sem probal še ta logitech EX100 in je bolje, ampak še vedno prekratko zame (rabim > 3m). Tako da zdaj sem brez tipkovnice in čakam, da najdem kakšno solidno z bluetoothom.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Pa kaj vi to kupujete da ima tak beden domet?

Jaz imam sicer zdej že eno leto miško in tipkovnico nazaj na kablu ( pač igranje COD4 je zahtevalo odlično odzivnost
grin1.gif
) ,ampak pred tem,mi je moja logitech miška IN tipkovnica, lovila na dvorišču, medtem ko je bil računalnik v 2. nadstropju, pa na drugem kotu hiše.

Res pa da nisem vzel najcenejesi Cordless desktop od Logitecha.

Aja pa bluetootha bi se izogibal, to je šele počasno...

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Tudi jaz bi bil zelo zadovoljen s kakim kompletom (miš+tipk), ki bi mi delovala iz spodnjega štuka v zgornji. Se pravi 2.5 m razdalje in betonska (ni nevemkak debela) plošča vmes.

Bi bil kdo tako dober in napisal kakšen model ali pa okvirno ceno, koliko take stvari stanejo.

lost1: Kaj imaš ti to za eno zadevo
smile-1.gif

edit:Kaj takega bi prišlo v poštev? Sicer piše da je BT do 2 m... Mislim, da so z radijskim signalom boljše.
Bi prosil, če kakšen ekspert malo pokomentira (če ima čas in voljo seveda)
smile-1.gif

Tipkovnica in miš

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.561
464
83
Izpod mize priklopljeno direkt na zadnjo stran PC mi nikakor ne špila OK. Imam že lep čas BT ključke na podaljških (tipkovnica, miš, minitipkovnica vsak na svojem) potegnjene do police za zvočnik.
Hub na mizi oz. na kaki omarci za ta del perefirije preveč rad opove. Ali pa sem posegal po polizdelkih?

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Mi lahko prosim kdo svetuje, kateri model naj vzamem, da mi bo delovalo, kot sem napisal v zgornjem postu... se pravi iz pritličja v prvo nadstropje (samo 2.5 m više in betoska plošča vmes). Tipkovnica in miš bosta v pritličju.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Skozi takšne pogoje tudi jaz ne verjamem, da bo katera delala. Mi imamo sicer v službi Typhoon-ovo in deluje do nekje 10m (brez stene vmes seveda), odzivnost je tudi odlična, doma pa Labtec in dela na max 2m
tongue-1.gif

22. jul 2007
13.574
1.757
113
124
ja edino kakšna bt varijanta, takšna kot jo ima majaron pa še bt dongle nabavi serije class1 v teoriji nese do 100m, tako da imaš vsaj teoretično možnost da bo neslo 3m višje skozi AB ploščoLPWWY

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
hmmm... mislim, da bo najbolje, če nabavim USB podaljšek in oddajnik stacioniram v spodnji sobi (kot pravi Sergio81)