Nakazilo denarja na paypal

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Vem, da obstaja posebni topic za paypal.
evil.gif

Tam žal nisem dobil odgovora. In ker je NUJNO me zanima.
Kako si nakažem denar pa svoj račun PP.
Plačati moram 100usd na računu jih imam pa le 50usd.
redface-1.gif

Visa electron, mastercard?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Če greš pod My account ti piše:
Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.

When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.

Torej mislim, da ni mogoče, razen, če ti kdo drug nakaže denar na tvoj PP račun.

Nazadnje urejeno:

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.965
38
48
Ce zahtevajo za placilo verificiran PP racun, ne gre skozi, ce pa jim je vseeno, potem gre skozi samo v primeru, da imas gor ustrezno kolicino denarja. Tega pa si lahko gor dobil tudi od prodaje cesa ali od "donacij" in podobnih zadev (ker ocitno z nasih racunov res ne gre gor nakazovati).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kako pa si prenakažem denar iz paypala na svoj osebni račun?
sem hotel nekaj kupit, pa so mutili in mi vrnili denar nazaj na paypal.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.965
38
48
Uf, to pa zna biti zajebancija, ce je bilo vrnjeno na napacen nacin - been there recently. Pri meni na accountu pise, da lahko dol poberem samo na ameriski bancni racun ali Visa kartico.
Pri vracilu pa je tako, da mora druga stran izvesti vracilo s klikom na ISSUE REFUND (ali nekaj v tem stilu) in ne s SEND MONEY. Ce uporabi slednje, gre za klasicno "placilo" in ti denar ostane na Paypalu oz. ga moras potem sam prekladati. Ce pa da "issue refund" (kar je pravilno, ampak ocitno je celo nekaterim korporacijam to tezko dopovedati), potem gre denar direktno nazaj na vir (npr. tvojo kreditno kartico), druga stran pa menda dobi celo povrnjeno provizijo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
glede na to, da je na paypalu nula in je pirkazano, da so vrnili je očitno šlo kr direkt nazaj na kartico.
thnx!!