Največje oprsje na svetu

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
28-letna Američanka Sheyla Hershey je po devetih lepotnih operacijah postala lastnica največjega oprsja na svetu.

To je pa že malo preveč.

Klik

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
So tehnično nemogoče ker ni osnove
hysterical-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
A pa ona dejansko misli, da je srečna zdej ko ma te balone? ...

Kar se mene tiče, so njene prsi ogabne. Raje vidim eno konkretno dvojkico pa da je naravna, kot pa tole....

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Škoda ker ne obstajajo tudi "lepotne" operacije za možgane

Lastnica največjih implantov oziroma največjih prsi na svetu upa, da se bo njeno ime pojavilo tudi v Guinnessovi knjigi rekordov . In dodaja: "Zelo dobro se počutim. In ne bojim se za svoje zdravje, vse je v najlepšem redu

In to celo se lahko pojavi 2x prvič zaradi največjih jošk, drugič pa zaradi najmanjših možganov.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma baba zmešana. Pa kaj je to ljudem, da se iznakazijo, da pridejo v Guinnessovo knjigo... Jest se bom pa spomnil, da bi imel največji nos, in bom šel na operacijo in plačal ne vem kok, sam da bom mel največji nos. Tud če me zarad tega ne bo noben maral, in bom prej ali slej začutil posledice na zdravju. Jupi!!!

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Lahko si pa daš lulka operirat, pa te bodo imeli ljudje še vedno radi. Nos je res preveč očiten in čisto neuporaben če je velik.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.607
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Samo pubeci priznajmo da bi pa z veseljem malo "poteškali" ta ziz. Vsaj jaz, že z firbca.

na enega se uležeš, z drugim pa pokriješ?
17758-icon_confused.gif

kot je un napiso, nebih ni štapom... kaj če kaj poč in začne pihati in frčati okoli...
evil.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
kaj če kaj poč in začne pihati in frčati okoli...
evil.gif

Hehe točno na to jst pomislim. Al si pa tisti silikon predstvavljam kako ga raznese in se pol cedi po stenah kot kakšna mast. Bljak.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej če imaš prevelikega lulcka, tud ni uredu. Pol pa babo vse boli... raje večji nos, kot pa [censored], če je že treba it v knjigo rekordov.

Malcom: ja in kaj misliš da bi čutil? naredi si doma jagodni žele, pa ga zavij v en surov puranji zrezek, pa ga gneti, pa boš videl... Mene čist nič ne mika.

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.183
113
Jaz bi tudi probal, če bi pasale v moje roke... pa marsikaj drugegana njej bi še probal..

Nazadnje urejeno: