Najlepši jezik

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Kateri jezik vam je najlepše zveneč?

Meni je že od nekdaj italijanščina ful lep jezik in bi se ga rad naučil. Pa tudi francoski mi je dober.

A se da italijanščino naučit doma s kasetami in knjigami al je potrebno vzet inštrukcije?

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
italijanko ožen pa se boš navadu
cheer.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Kateri jezik vam je najlepše zveneč?

Meni je že od nekdaj italijanščina ful lep jezik in bi se ga rad naučil. Pa tudi francoski mi je dober.

A se da italijanščino naučit doma s kasetami in knjigami al je potrebno vzet inštrukcije?

Se strinjam z italijanščino. Prav užitek jih je poslušat (sploh tiste luštne bejbe na RAI
cheer.gif
)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
japonščino bi rad enkrat znal, čeprav dvomim, da mi bo čas dopustil se to naučit. Japonsko bi rad znal predvsem zaradi vseh teh pohotnih japonk in komunikacija je lažja, če znaš njihov jezik
evil.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Meni je francoščina všeč :) Prav lepo zveni ko te trgovka v trgovini ogovori po francosko ...

Italijansko znam kar dobro, vseeno pa mislim da je Francoščina še bolj "mehka". Je pa res da če znaš italijansko, lahko tudi precej stvari v francoščini prebereš in razumeš. (V govoru pa je vse drugo...ko govorijo tako hitro, ti italijanščina ne pomaga preveč :))

Najslabše pa se mi sliši "nemščina", nekako preveč grobo.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Nemščina

Omfg, meni osebno najgrši jezik na svetu. Okusi so različni...

Meni tudi nemscina.
evil.gif

Najgrsi pa... definitivno romunski in pa portugalski (ali pa vsaj tisti odtenek, ki ga v Braziliji govorijo).