Najcenejši tisk letakov

B81

22. jul 2007
37.917
11.115
113
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
http://www.printcarrier.com/si/

definitivno najcenejši, tiskal že večkrat, vedno zadovoljen, reševanje reklamacij uspešno.

zmaga.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Samo da ne bodo tvoji letaki kje za mojim vetrobranskim steklom.
10.gif

Sploh, če gre za tematiko iz tvojega podpisa...

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Pri našem podjetju stvari tudi večinoma tiskamo pri printcarrierju. Ima kdo izkušnje s print24?
print24

Nekatere stvari imajo še cenejše od printcarrierja.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
To mene tudi zanima...
Printcarrierjev tisk je praktično neuničljiv. Voda, sonce, voda, sonce... Še vedno lepo vidno, čitljivo.
Medtem ko sem vmes poskusil z eno našo tiskarno, pa se je tisk tako lepo razpacal že ob najmanjši vlagi...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
zmaga.gif

Pa stestiraj jih z vodo (kakšen mini pršič ali kaj podobnega).

Bom pa sicer najverjetneje sam naslednjič tudi naročil pri njih, da vidim kvaliteto tiska... Ker pri moji količini tiskovin cca 18 - 20 % nižja cena ni mačji kašelj.

MB91

Pripravnik
5. feb 2012
133
0
16
zasluzi.net
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Pri našem podjetju stvari tudi večinoma tiskamo pri printcarrierju. Ima kdo izkušnje s print24?
print24

Nekatere stvari imajo še cenejše od printcarrierja.

ZELO dobre, naročeno dobiš v roku 5 dni (ne kaki express ali kaj podobnega) preko DPD, tiskovine odlično zapakirane v veliki kartonasti škatli z napihnjenenimi mini vrečkami proti poškodbam, kvaliteta tiska fenomenalna. Sem bil zelo presenečen.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Definiraj fenomenalno...
Najprej nekaj vode na tiskovino, ali pa še boljše in realnejše, tiskovina čez noč nekje zunaj, da pade rosa nanjo, nato pa na sonce z njo. Kakšen je rezultat? Je še vedno vse vidno, čitljivo ali je vse le en velik zmazek?

Mi je pa všeč tole, da vozi DPD. Ker tale GLS, ki ga ima printcarrier, je polomija. Kar nekajkrat se mi je zgodilo, da sem en paket tiskovin dobil danes, ostala paketa pa šele naslednji dan ali dneve. Ker so se kao izgubili nekje na Madžarskem.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Z DPD imam tudi jaz same dobre izkušnje.

Pri printacarrierju so mi enkrat poslali potiskane vzorce vseh vrst papirja, tako da se lahko vedno brez problema odločim.
Je pri print24 tudi kakšna možnost da prideš do vzorcev?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Definiraj fenomenalno...
Najprej nekaj vode na tiskovino, ali pa še boljše in realnejše, tiskovina čez noč nekje zunaj, da pade rosa nanjo, nato pa na sonce z njo. Kakšen je rezultat? Je še vedno vse vidno, čitljivo ali je vse le en velik zmazek?

Mi je pa všeč tole, da vozi DPD. Ker tale GLS, ki ga ima printcarrier, je polomija. Kar nekajkrat se mi je zgodilo, da sem en paket tiskovin dobil danes, ostala paketa pa šele naslednji dan ali dneve. Ker so se kao izgubili nekje na Madžarskem.

hm... pa kaj je tak halo okol te vlage pa barv?? če ti naročiš, da mora biti letak vodoodporen, mora bit vodoodporen. Če ni, paket nazaj poslat, pa zahtevat drugega, pa še kakšen dobropis, ker so ti uničili reklamno kampanijo.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Tovrstni reklamni letaki se raznašajo na prostem v soncu, dežju, snegu, včasih ostanejo čez noč v nabiralnikih, "časopisnih tulcih" ipd.
In rahlo nerodno je, da plačaš tisk in razvoz letakov, kateri se potem ob najmanjši vremenski nevšečnosti razmažejo že ob najmanjši vlagi.
Žal se je to dogajalo pri enem izmed naših tiskarjev, zato pač tam več ne dam tiskat.

Pri printcarrier-jevem tisku zaenkrat teh težav ni...

B81

22. jul 2007
37.917
11.115
113
KSZ

a ve kdo za tiskarno, ki bi naredila samolepilne etikete (pdf-ji so pripravljeni), nalepljene na kolut v treh dneh?

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.610
1.002
113
49
KR
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ

a ve kdo za tiskarno, ki bi naredila samolepilne etikete (pdf-ji so pripravljeni), nalepljene na kolut v treh dneh?

Etipol, Šk Loka. Sicer je že nekaj časa od tega, samo se mi zdi da so nam takrat naredili celo v 1 dnevu, ker se je mudilo "itak".
cool-1.gif