Najcenejsi bencinski servisi po evropi

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Zdravo,

Narava dela in popotniski duh me velikokrat popeljeta z avtomobilom po evropi. Vecinoma gre za poti iz Slovenije v Frankfurt, Koln, Amsterdam, Odense, Bruselj - skratka cez Nemcijo. Ko se le da, grem z letalom, ce nas je pa vec ali je potreba, pa se gre z avtomobilom. Doslej sem vedno tankal na bencinskih servisih ob avtocesti, ki pa imajo drazji bencin, kot lokalne bencinske crpalke.

Ima kdo kaksno dobro spletno stran / aplikacijo, kjer bi bile zapisane azurne cene bencinskih postaj oziroma oznacene tiste z najugodnejso ceno? Ce grem na 1300km dolgo pot mi cisto dol visi, ce prevozim pol kilometra vec v naselje, da natankam avto za recimo 10 centov ceneje - na dolgo pot se to kar pozna
smile-1.gif

Poznam stran http://www.whatgas.com/ kjer pa vecinoma cene niso tako azurne pa tudi iskanje med postajami je slabo, ker ni zapisane najugodnejse cene...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.048
5.653
113
Sicer ti z cenami ne znam pomagat....ampak če potuješ maš sigurno navigacijo.......kle pa stran kjer si lahko potegneš željene bencinske dol da jih boš lažje našel

www.poiplaza.com glej pod filling station

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
V Nemciji moras samo gledat table Autohof ... in ko gres na takem izvozu dol iz AC je v razdalji do nekje max 2 ali 3 km ta Autohof ... Tam je ponavadi gorivo nekaj ceneje, kot na bencinskih direktno na AC ...

autohof.jpg

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Jest:
smile-1.gif

Kamele0N: vse lepo in prav. Potem pa prides do bencinske, kjer je napisano, da je najcenejsa, pa je morda najdrazja, ker ni updatanih cen
wink-1.gif

proteus: kul spletne strani...za pogledat, res!
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.048
5.653
113
Ne piše da je najcenejša ampak kje sploh je
smile-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
po Nemčiji je dizel okrog 1,5 EUR, sam se pa pomotma tankal na Shellu V Diesel 1,70 EUR/L
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kako je pa kaj pri italjanih? Sicer verjetno niti ne bom rabil tankat polno tam ampak vseeno me zanima.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
A ne pri njih tudi grozno variirajo cene?

Pomojem majn, kot v Nemčiji, avstriji in še kje.

UK s 3x višjimi plačami pa ima "samo" 1,75 eur v povprečju. Da
10.gif
odgovorne za tak visoke cene pri nas. Vse zapret za 20 let.