Najbolj sitostna sladkarija?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Torej imam kolegico ki dnevno mazne stogramsko milko, snikers, 5-10 lizik, pakl "Nimm 2" bombonov in vse ostalo kaj ji pride pod
roke, zradira dobesedno vse, v sili še natren liže, v kafiču pa če ni drugega si še 4-5 medov naroči in jih "malca" med kofetanjem in to
da si v belo kavo zasidra osem (8) sladkorčkov je vrjetno že jasno. Sicer nevem kako ji uspe, punca ima normalno postavo, prej suho kot buckasto. Enkrat smo se peljali na morje in je v roku 4 ur maznila 300g milko, vrečko milky wayev, vsaj 5 lizik in 2 paketa orbitov,
ko smo se ustavli na zajtrku in kafeju, pa je polek vroče čokolade zarezala še en donut. (ameriški krofek)

In vedno ko pride do mene se zakadi v posodo z bomboni in jo zasuče okoli, preden jo uspem vprašat če bo kaj pila,... In ker smo v naši družbi manijaki kaj se tiče medsebojnih stav sma seveda s tem dekličem stavla. Torej: Dobimo se na nevtralnem terenu, torej v kafani, jaz zraven prnesem to mojo posodo bombonov (presneto vlka je, od oka gre not vsaj kila bombonov, če ne kila pa pol; ko not vsipam pakl z kindersuprise bomboni, je kot nič), ona se nato fizično pripravi in pol (sama je postavla čas) ima 3 ure da jo zmaže, v teh 3 urah lahko gre na wc samo 3x in vsakič ima cca 30 sekund da se vrata odprejo potem ko se zaprejo, torej tudi če bruha, rabi več kot
30sekund in tudi če ji to uspe se ji bodo vidle rdeče oči, skratka to mam poskrbljeno... Tolko z moje plati. Ona pa je zahtevala garancijo, da ta posoda nebo z lično zloženimi bomboni (kar bi pridobil na volumnu vsaj ene 10%), da bomboni nebodo plavali v medu ali alkoholu oz. biločem tekočem in da nebodo ogabnega okusa.

In ker vem da je ženska sladkorni terminator (tak hara že 25 let) se bojim da so moje šanse za zmago bol tak-tak.
Torej kateri bomboni so kalorično najmočnejši (žele, kinder, klasični trdi, m&m,...), študiral sem da bi blo dost m&m
bombonov, ker je zraven orešček ki je sitosten...

Če stavo zgubim, moram skrbet za njen rezervar sladkarij en mesec (kar je ocenjeno na 100-120€ če je v povprečni formi,
torej milka, snikers, lizike, med,..)

Če zmagam ona nesme en mesec niti povohat sladkarije, niti natrena, skratka nič kaj je sladko oz. vsebuje sladkor (sem spada tudi
kečap)

Nekako smo si "zvesti" tako da vem da bi se tega tudi držala, ker logično je da je nemorem kontrolirat, sicer pa mam tut sam skrivna
orožja, od tega da poznam dede na pumpi kjer tanka, do tega da imam kolegico, ki dela v bljižni trafiki,...

Torej kako zmagam to stavo?

Hvala za nasvete!

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Hmmm ne vem
sprasujem se.gif
kakšne tiste pence tke pinky so pa belkaste ne vem točno kako se jim reče.
Potem imaš kakšne bonbone z otrobi dajo lažni občutek sitosti pa še napijejo se vode/tekočine in so potem še težji.

Kaj pa, če ona umre med to stavo?
Se je dogajalo v ameriki
stupid-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Kaj pa, če ona umre med to stavo?

Pol se smatra da sem avtomacko zmagal, ker ni vsega pojedla. Če pa umre potem ko poje vse, pol pa ji moram kupovat sladkarije
en mesec kolko jih lahko poje....
evil.gif

Sicer pa dvomim da lahko od sladkarije umre nekdo ki maže domačica kekse z tatarsko omako ob lignjih....
Ženska je nočna mora Čarlija in tovarne čokolade, ker je ko termit. (dohtarji ne opažajo nič nenavadnega v telesu,
je bla na x pregledih, edina obrazlaga je da ima dovolj močno slino v želodcu in da ima očitno neke možganske motnje
zaradi nenasitnosti sladkarij. (če se en dan ful naješ čokolade, je pol nekaj časa nemoreš videt; right?) Ona se je naje
da se drži za trebuh, čez uro si pa snikers odpre,...

Nazadnje urejeno:

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Ej kaj pa tisti Haribo trakci sploh pa zeleni,če jih poješ ene 5 je še o.k.,več je pa skor nagravžno
sprasujem se.gif

Imajo jih pa v Muelerju je pakiranje če se prav spomnim pol kile...priporočam pa res zelene ker je sladko ko satan pa kislo hkrati
evil.gif

Pa poročaj kaj
grims-1.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
No,super če bodo fotke sploh pa če bodo v stilu before->after
evil.gif

Lp.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Vsi ki me imate na FB, prve stave so se začele, punca pa razlaga o tem da se bo pripravila na ta podvig z pol kilsko čokolado
večer pred "tekmo".

Čisto pozabil, punca je dve leti delala v slaščičarni,...
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Mene rahat lokum čisto zabetonira...

/mode instal subtitles slo.txt
grin1.gif

Lokum, turška slaščica. Potem imaš pa veliko raznih vrst (pistacije, oreščki, limona,...) in ni vrag, da ne bi dobil tega tudi pri nas.

crazycobra

Zelenc'
24. feb 2009
23
0
1
41
Schiplandija
Baje, da če "mešaš" ti pol hitro slabo postane. Probaj z čimveč različnimi.....nekaj predlogov :rumkokos, halls(ekstra močni mentol), troli kiss, mentosi, ricola, KI-Ki, šumi jabka, 505 s črto, softi (itak), ice fresh, bonlimon, negro, herba, bronhi, smarties, tic tac, visoki c,
haribo(vse vrste), M&M, šumi svileni lešnik, kinder schoko, werthers, orbit drops, mozart kugeln, fishermans friend,merkator lumpi.....pa še kake peZe nameči not!.....kaj pa nebo šlo v dozo pa pošli na moj naslov!
wink-1.gif

crazycobra

Zelenc'
24. feb 2009
23
0
1
41
Schiplandija
lokum valda! tu si zdaj zmagal.to je to.
aplauz.gif

včasih so to meli v naši lokalni Maxina trgovini (ne vem če še ta obstaja-pr nas je ni več)...nemorš tega jest.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
CIMG0213_tmp.jpg

Če jih uspe kilo pa pol brez bruhanja pojest dam še jaz za stavo polek
wink-1.gif
Lokum je prav lahek poleg softijev.

Težki so tudi Toffifee in Riesen.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
En pladenj taprave turške baklave ji daj, zihr bo pomagalo.
evil.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To bi že spadalo pod ogabni okus, čeprav sem jih sam pred leti kar nekaj pojedel. Je pa po moje 3 ure za 1-1,5 kg sladkarij veliko preveč, pol ure bi bilo še veliko. V treh urah bo punca lepo z užitkom počasi grizljala karkoli bo dobila.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
KSZ...

lokum eni pravijo tudi ratluk, ponavadi se to bolj dobi v manjših trgovinah, pa ne vem a sm vidla to v Lidlu, Hoferju al pa clo Eurospinu, fuj
crazy1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Men moja nosi iz Luxemburga ene praline, ki so tako čokoladne, da te že ena zabije čist. Sicer sem ob prvem stiku s to sladkarijo uspel pojesti kar dve, ampak sedaj mi je polovica čisto preveč.
Gre pa kar za trgovinsko znamko AuChan trgovine, pakirane po 7 skupaj in en "tiček" je narisan na embalaži. Če ti gre kdo v Lux
smile-1.gif
Je pa veriga trgovin tudi v Franciji, Italiji...