Najbolj bizarna hrana, ki ste jo jedli

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Glede na to, da zvesto spremljam oddajo na Travel chanelu Bizare food of America. Me zanimajo vase izkušnje. Kaj ste najbolj bizarnega jedli?
Meni osebno so bili najbolj bizarni morski ježki, oz. tisto kar je v njih. Namazani so bili na toastu in maslu. Zelo je imelo okus po jodu.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
hmmmm Jaz sem morske ježke jedla direkt iz morja ... oz. vsako leto jih jemo na jadranju
smile-1.gif

Jedo pa se samo "ženski" ježki
smile-1.gif

Meni ni dobro, je pa fora zatiste, ki to prvič jedo.

Sem poskusila kar nekaj stvari (predvsem na Tajskem sem našla čuda od čuda,...) a še najmanj prebavljivi so mi polži. Nobenega okusa, žvečiš in pogoltneš
uf-1.gif

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
784
37
28
Polži. Dobil si takole:

potem pa ga z zobotrebcem ven postrgal in pojedel. V hičicaj je zraven mesa še neka česnova omaka. Ni blo slabo ni pa bil neki presežek
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Mah, okus je imela samo česnova omaka.
Jaz sem potem iz enega obrisala česnovo omako, da bi imela občutek kak okus ima samo meso... pa je totalno brez nekega okusa
uf-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Uležano medvedje stegno ( 2 leti zakopano pod kamni, mroževa čreva, napolnjena z morskimi sadeži( ki jih je on pojedel), zeleno plesnivi tjulnovi možgani, uležani Alki...

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Uležano medvedje stegno ( 2 leti zakopano pod kamni, mroževa čreva, napolnjena z morskimi sadeži( ki jih je on pojedel), zeleno plesnivi tjulnovi možgani, uležani Alki...

Pa ti si res človeški smetnjak!
bonk.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Kje is pa to vse jedel? Jst bi tut....

Citat:
Uporabnik Gatto pravi:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
ocvrte kobilice - nič od nič, brez okusa (tajska)
pečeni črvi - kot da bi stiropor jedel (tajska)
kača v juhi - riba kot riba (vietnam)
surova tuna, zavita v list od koprive in pomočena v wasabi/soja omako - odlično (vietnam)
pečena jetrca od dik-dik (zelo mala antilopa) - kar solidna, frišno ulovljena in pečena na ognju pri bušmanih

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
marsikaj...rad bi pa probal unga gnilega morskega psa-kita ko ga papcajo na Islandiji!

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
kolesarki prjatu nebi verjem da nebi. Ga je enkrat cbb prvleku, jebeštrga pol še smetarji niso hotl kante za smeti odpelat

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Kaj pa recimo domače dobrote, kot na primer kravje vime, mavl recimo?
Kaj pa divjad? A je že kdo ježa jedel?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Ni ravno bizarno: Grill-ane (prašičje) možgane.

Ena bolj neokusnih zadev, ki sem jih poskusil pa je novozelandski "krompir" Kumara, ki so ga skuhali v zemlji (Hangi). Ne vem ali je zadeva dobila okus od tistih "žakljev" ali je res tako zanič.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Žabji kraki so meni zelo dobri. Najboljše sem jedla v Mengšu, mislim, da je bila gostilna pri Frančki, mislim, nisem pa čisto prepričana, ker je to gostilna s samo domačo hrano, ki jo pripravlja starejša gospa. Ampak tisto kar naredi je res božansko.