Naj Youtube video SLO 2011

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
RTV SLO je dal ven najboljše (kao) Youtube videe za 2011 na svetu.
Ok, strinjam se le s psom in VW, ostalo je bolj kot ne krneki.
No, poanta teme: poiščimo naj video na Youtube slovenske produkcije. Naprimer Gojko Ajkula, ali pa Fight v Tivoliju - tolk za ogrevanje.
Če ste za, s predlogi na dan, pa izglasujmo Naj SLO youtube video.
smile-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Če je ta Drinking with Bazi res pil vodko in hruškovec, potem ... ZELO dvomim, da bi tako zlahkega pil žgajaro ... V prlekiji so/smo vajeni piti v prekomernih količinah (od ljubljančanov, na primer) pa če spiješ dva takšna navadna kozarca, te začne nekaj mantrat .. da pa spiješ politerski krigel, pa ... dvomim, da bi ta še tu normalno stal pokonci ... Vodka in žgajara primeta zelo močno.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Jah, lej - video se konča po 8 minutah. Kaj je bilo potem z modelom, ne moremo vedeti. Lahko je vse skup skozlal (jaz bi, garant), lahko je prej spil 2 deci olja, lahko je obležal koma pijan...

edit: namesto komentarjev raje podaj kak link, da dobimo nominacije. Tisti trije so pač moji predlogi, ki sem se jih na brzino spomnil.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
KSZ

V sosednji vasi imajo star običaj, kjer krstijo mlade, to so fantje tam 18 let....in za konec spijejo liter, v katerem je vino, žganje, poper, v glavnem nagravžno, ampak vsi spijejo liter tega. Res da večina potem adijo, ampak...

pomaga pa 2 ali 3 žlice olja prej popit.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Tale, brez konkurence

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/lgHduIM5FlI"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/lgHduIM5FlI" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
....čokolino generacija ....
cry12bpy.gif