Nahrbtnik za prenosnik

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Pozdravljeni,

sicer nevem ,dakm bi umestil to temo, ampak ajde, če ni za tuki, naj se jo pa prestavi.

Ok, doma imam en 16,4 " prenosnik. Zanj bi rad kupi nahrbtnik. Tega bi uporabljal tudi v šoli, sepravi bi poleg prenosnika nosil še nekaj zvezkov/učbenikov. Sepravi mora biti čimbolj prostoren. Ker pa se na te stvari ne spoznam, sem rekel, da raje vprašam, preden grem v nakup. Aja, pa še skoraj bolj pomembno od prostornosti je, da ja prenosnik čimbolj varen, pred padci, udarci...
Kaj bi predlagali?
Lp in hvala!

Matejm1994

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Da pusti prenosnik doma, ker bo na tla padel samo enkrat in takrat dokoncno, v soli ga pa precej verjetno ne zahtevajo. Ko sem jaz hodil v solo, sicer ni bilo prenosnikov, ampak so se vseeno torbam dogajale kaksne neprevidnosti (ko si mlad, si bolj furjast) in bi prenosnik hitro unicil. Sicer so pa solski nahrbtniki bolje podlozeni s peno (vsaj spodaj na na strani hrbta), kot katerakoli torba za prenosnik ... le da ti to bolj malo pomaga, ker tudi torbe za prenosnik niso narejene tako, da bi sluzile metanju prenosnika po tleh.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Jaz sem si kupil nek hud nahrbtnik od Toshibe v Avstriji. Zaščite ima dovolj, da bo prenosnik preživel tudi če ga boš vrgel pred tablo
wink-1.gif

malo sem pogledal in se sedaj prodaja tudi pri nas. Ne vem pa če paše not tud 16,4 jaz imama namreč 15'6". pojdi probat kam...
http://www.toshibacenter.si/torbice_in_nahrbtniki/toshiba_nahrbtnik_15_px1420e-1nca.html

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Radirko: Res je, v šoli ga ne zahtevajo. Vendar je pa s seboj priročno imeti svoj prenosnik. Posebej ker pišeš kar na njega razne programe, nanj si navajen, in veš, da bo vse delalo.

legionar. Super, si bom pogledal. Dokaj zanimiva reč. Razen ni prostora za druge zvezke. Upam,da obstaja kakšen večji model.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
sem mel najbol osnovni model nahrbtnik od hp, sicer za 17, placa pa ohoho,
smile-1.gif
tak da pomoje katerikoli 17 nahrbtnik bo kul