Nagradna anketa: razvoj aplikacije

appfoodz

Zelenc'
6. mar 2015
4
0
1
Pozdravljeni!

V našem timu razvijamo aplikacijo za mobilne telefone, zato vas prosim da si vzamete 3 minute časa in izpolnite spodnjo anketo. Vaši odgovori nam bodo v veliko pomoč, saj bomo na podlagi teh odgovorov usmerjali razvoj aplikacije, ki bo narejena po meri uporabnikov. Komentarje in mnenja pa kar napišite v to temo.
Anketo lahko tudi delite naprej.

https://docs.google.com/forms/d/1coMy_1H0Qp4ac2jXDzAF-91Vkd7WKxX8h5eqc_TbvlM/viewform

Hvala in lep dan!

Luka

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik appfoodz pravi:
Prvo za android, kasneje tudi ios.

ko bo za WP, lahko na mene računate, do takrat pa nima smisla da grem reševat anketo
wink-1.gif

appfoodz

Zelenc'
6. mar 2015
4
0
1
Zaenkrat celotna Slovenija, se pravi restavracije po večjih mestih SLO. Če bo odziv pozitiven se nadaljuje v EU.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Večina ljudi gre iz mesta na izlet in ko se vrača....rabi obrok
wink-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Spet samo po večjih mestih, kaj misliš da se bom jaz vračal z nekega izleta, iz narave, pol pa šel v mesto jest, to ti kar pozabi
ne-ne-1.gif

Kolikor razumem, bo aplikacija bolj namenjena za ponudbo dnevnih malic in kosil.

appfoodz

Zelenc'
6. mar 2015
4
0
1
Najprej hvala vsem za izpolnjeno anketo.
smile-1.gif

Malo sem se narobe izrazil, saj nam je čisto vseeno katere restavracije imamo v bazi , samo da jih je čimveč in da je pokritost čimvečja.
@philips Ja to je nekako plan, toda če je na primer neka jed cenejša se popust lahko uveljavi tudi za večerjo. Odvisno od ponudbe.
Ali imamo kakega gostinca tu na forumu? Rad bi slišal še od vas mnenje, komentar.

bratusm

Fizikalc
29. jan 2014
615
38
28
Hm...
sprasujem se.gif

Sem jo izpolnil, ko se je pokazal link(post)...
A je važno al' bo za KK, LP, WF, iOS al' pa za meglo?
Jaz (OK, verjetno, glede na poste, samo jaz) mislim, da se pač pove, kaj bi kdo želel. In zato anketa. Se pač izpolni. A je težko? Uf, pa nisem sorodnik/prijatelj..., pa sem jo. Zakaj ne?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno: