Nadstrešek za avto

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A ga kdo od vas ima in kako se to obnese?
Sicer je GRD ko hudič, ampak v sili tud hudič muhe žre.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
No nekaj takega mam jaz (samo da je manjše 4x3 če se ne motim)

picture23phot0007.jpg

Samo sem da streho dost nižje, zavoljo da mi dež ne dobi avta.

Se pa investicija povrne po 2 obtolčenih avtih, tako da najbolj ekonomičen nakup ni...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tale z lesenim ostrešjem mi je bolj všeč.
A je to delal kak privatni tesar po naročilu, al se da to kje kupit že narejeno? Kolk pride dnarja tole?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nam so uleteli neki pubeci z SG.

Telefonsko oz. vizitko sem zgubil, sicer pa so bli fantje z Ključavničarstva Meh.

100€ po kvadratnem metru je predračun. Moj je velik 28m2. (treba je računat da pride rob streha na vsaki strani
še dodaten mester ven. Na gotovino in polovično predplačilo so meni dali 500€ popusta, ampak je blo dogovorjeno,
da pridejo delat ko pridejo delat in je fertik ko je pač fertik, naročil septembra, konc meseca je blo gotovo, sta prisla
delat par krat po 3 ure, vem da vsakič ko sem prisel domov me je ponavadi presenetlo ker se je vidlo kako "raste"
so delali če smo bli doma al pa ne.

Priporočam.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Po moje se noben ne obnese prav dobro, saj sneg in dež nese noter, še točo, če malo bolj piha. Je premalo zaprt, iz mojih izkušenj.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
A klasičnega lesenega pa ne bi dal narediti? Mi smo jeseni naredili takega za tri avtomobile, pa je prišlo okoli 1.500 EUR za material, delo pa je bilo po simbolični ceni plus neke protiusluge (prijatelji). Narejen je bil v parih popoldnevih.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Saj najbrž bom dal naredit lesenga, ampak rabu bi en nadstrešek samo začasno, zato se nebi rad metal v prevelike stroške.
Tistega grdega iz začetka teme bi moral z nečem zakamuflirat, s kakšno brajdo al kaj takega, ker je res grdo.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
računaj nekje (za 2 avta) okoli 3.000 EUR in gor.

Dobi si fušarja tesarja, da ti postavi lesen grušt, vrže gor eno lično strehico pa bo nadstrešek kot se šika.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Bo treba ja nekaj lesenega naredit. To industrijsko je grdo, ko satan.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Jaz imam en lesen nadstrešek za dva avtomobila prišo me je pa kro 1500 evrov. Les kupil pri kmetu naredil pa lokalni mojster!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sm jih tud vidu v bauhausu, al neka taka trgovina! so bili pa okol 1.000.000sit! tko, da je skor bolš lesenga dat narest, pa še lepši je!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sem poiskal slike, samo se bol slabo vidi. Fini so ti drogovi ker so votli (kar pri lesu malo težje)
tako da sma s fotrom potegnila kable, nabavla te lučke za par €, in maš osvetljen nadstrešek in zgleda kar solidno,
streha je plastična (take plastične plošče, ki so zelo lahke ampak trpežne) drogi so slab meter vbetonirani v
zemljo, in jih lahko prebarvas v poljubno barvo, jaz sem pustil bele. Celoten nadstrešek za en avto pa ima dovolj prostora
za raspakiranje z avta (ko je dež recimo), celo pranje avta je mogoče pod njim (ko je močno sonce), al pa recimo
za motor, kolesa, karkoli pač da se ne zmoči.

MarkoS

Zelenc'
7. feb 2008
1
0
1
Jaz ga imam in sem zadovoljen. Imam 5x5m. Naredili so mi ga v tonu barve ki se sklada z mojo fasado plus tega je vroče pocinkan. Fajn je ker je z ene strani v celoti zaprt. Pa ne se šalit da je lesena konstrukcija lepša kot tole.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sem poiskal slike, samo se bol slabo vidi. Fini so ti drogovi ker so votli (kar pri lesu malo težje)
tako da sma s fotrom potegnila kable, nabavla te lučke za par €, in maš osvetljen nadstrešek in zgleda kar solidno,
streha je plastična (take plastične plošče, ki so zelo lahke ampak trpežne) drogi so slab meter vbetonirani v
zemljo, in jih lahko prebarvas v poljubno barvo, jaz sem pustil bele. Celoten nadstrešek za en avto pa ima dovolj prostora
za raspakiranje z avta (ko je dež recimo), celo pranje avta je mogoče pod njim (ko je močno sonce), al pa recimo
za motor, kolesa, karkoli pač da se ne zmoči.

A to je reklama za BMW?
grin1.gif