nadstrešek konstrukcija

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
enokapni, z ene strani višini cca 3m, z druge cca 2m, vmes dober meter. dolžina ene 4m. lesen.

koliko dinar..suzica, dobovšek..

kritina, jungmeister.vse stoji an stebrih, samonosno, ob fasado samo postavljeno in pokitano po stiku.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.107
6.942
113
pri taščici
kaj pa če bi stik rešil s pločevino(nadstrešek pač ni fiksen, oziroma ima kit premalo "tolerance" po vsej verjetnosti).
Se pravi štirje stebri, dve legi, 5 špirovcev, nekaj rimelnov... naklon nekaj "običajnega"
v obstoječi objekt ne želiš sidrat? (izogneš se ročicam)

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kot si napisal..v obstoječi objekt ne vrtam..največ kar vrtam je dve luknji in not navojna palica, da drži levo/desno pomike, nobene nosilnoti

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.107
6.942
113
pri taščici
Saj je že to precej. poleg levo desno pomika fiksiraš še nadstrešek k objektu in se ti ne more odmikat od objekta oziroma praskat po objektu. Sicer tule ne bi smeli biti veliki pomiki ampak vseeno. Leseno ni tako togo kot betonsko.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
suzi..SUZANA..

mekani se meče na kolena kot pred velikim ALLAHOM in prosi za kako oceno. teli gorenci iz lokalnih krogov so tok zategnjeni, da so cene tako nategnjene, da si ne moreš mislit.

dej mi ti eno pravo dolesnko, tišlersko ceno. pa bom dodla kak liter cvička, ti pa potem kak rabat.

SUZANA JE VELIK, ALLAH JE NAJBLJ VELIKEJŠI

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik softi pravi:
enokapni, z ene strani višini cca 3m, z druge cca 2m, vmes dober meter. dolžina ene 4m. lesen.

EVO Alah ovde
smile-1.gif

Dj povej....ali je to res samo 4m2 med stebri...4metre x 1 meter
sprasujem se.gif
...itd itd

Dj se malo razgovori in povej ALAHU svoje želje
smile-1.gif

Glede stabilnosti oziroma slučajne pritrditve v steno bomo pa potem dorekli ko se boš izjasnil kaj točno bi rad....edino če upoštevaš hanzza in nadstešek privežeš s ketno k bajti...da ti ga kgo ne ukrade
grims-1.gif

Ala pričaj ti meni Alahu

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
allah veliki..no..suzana još veæi

tkole
mava hišo..nadstršek se na eni strani dotika hiše. je vzoporeden s hiši. tam kjer se dotika je cca 4m višini. 4 metre se pelje ob hiši.. v globino oz od hiše ga je pa..steza je 110 cm ob hiši. en steber ob hiši, drugi za stezo. ona bi, da je še širše..recimo še emter zraven..torej 210

masiva, ne rbai biti lepljeno, sem pa odprt za ansvet, idejo. če bi iel zavito..lahko..sam d aje lepo, ne načikano.
opaž direkt na špirovce. mogoče bom v opaž dal s konca..ni predmetet ponudbe oz posebej navajaj ceno. mislim sem naoljit. ker les daš. če ne naoljeno..mam pa tikurila opaqu barvo..ostala od..od unga

kritina je opečnata, zadi za bajto zložena.