Nadomestni avto?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.755
6.749
113
pri taščici
Avto gre v sredo na štrihanje odbijača(parkirišče).
Ali mi pripada nadomestni avto, glede na to da ima kasko, D;H, J In K, asistenco plus pri triglavu.Sicer pravijo da bo v enem dnevu gotovo, samo močno dvomim v to. Ne bi pa rad cel teden se šlepal na "družinske" avte.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.755
6.749
113
pri taščici
sem že zvedel, baje mi pripada....moram še uredit na servisu da samo menjam avte, da ne bom cel dopoldan čakal na njega....

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Pri cenitvi škode ti cenilec oceni število dni potrebnih za popravilo. Na servisu so običajno prilagodljivi, če se popravilo zavleče kak dan ali več in načeloma ne komplicirajo, če ne popravijo v predvidenem roku...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.755
6.749
113
pri taščici
očitno najbrž nikjer....ker se tudi meni zdi malo časa da bodo pobarvali v enem dnevu (barvanje odbijača)
Sicer pa "sem" res v eni uri dobil nadomestni avto.
"sem" mislil da bom cel dopoldan čakal na njega (z majhnim otrokom).
Pa baje ga za samo en dan ne dobiš (2864)

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Meni so na zavarovalnici ocenili, da bo za popravilo dovolj 1 dan (toča). Zadnjo besedo ima servis. Ker servisi ne delajo po principu fast food restavracij, je normalno, da se čas predviden za popravilo spremeni (ne na škodo stranke) in se brez komplikacij podaljša uporaba nadomestnega avta.
So pa stvari lahko drugačne, če ti zavarovalnica ne dodeli nadomestnega avta...
Za en dan sem tudi že dobil avto. 1x sem ga plačal (sem lahko prišel nazaj šele naslednji dan), 1x so častili...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.755
6.749
113
pri taščici
hmmm omejitev pa vidim da je 100 km /dnevno?!(vsaj pri gori in avisu- sem pa dobil primerljiv avto, samo kaj ko nisem bil pozoren na število km. sem pa prepričan da oni tega ne bodo spregledali.).
Pa očitno avisovi avti ne delajo ravno 100+kkm letno. 5 mescev star avto je imel 13kkm
Tako da če bo kdo to bral v prihodnosti naj bo pozoren