Nadgradnja

aljosalo

Zelenc'
13. jul 2008
5
0
1
Zanima me ali je možna nadgradnja in I-GO 2006 ( MAG 1020 ) na I-GO 8, ker zadevo ima ampak mi noce nič narediti kakor piše v navodilih pomoje sem nekaj narobe delal ali pa enostavno ne gre !!!!

- POI speedcams txt file preneseš samo v ta direktori in to je to kaj pa z ostalili POI če maš hotele v HR ali pri nas
- Kako oz kje dobim novejše karte za SLOVENIJO in HRVAŠKO in ostale nase sosede za I-GO 2006

LP!

aljosalo

Zelenc'
13. jul 2008
5
0
1
No ja saj vem mogoče sem čudno napisal ali pa tudi ne samo dejstvo je da kar sem iskal po forumu ne najdem in sem presedel veliko na vašem forumu je pa res da je vse nakaj na pol napisano nekaj za TT in druge navigacije nič specifičnega pa za I-GO.
- Programi za I-GO jih ni na forumu za garmina pa ko dreka
- Za začetnike kot jaz - Kam dajeti POI oz z katerimi programi konvertat iz garmina na I-GO, Kakšno končnico mora imeti da ti jih pokaže pod POI na navigaciji in na karti
- Sve nekaj veleumite nič koktetnega pa ne poveste samo kako se tist problem reši ni pa začetnih navodil ( kako nadgaditi I-Go na 8, kje dobiti novejše karte oz z boljšo pokritost )

Jezi me ker noben nima časa da bi mi podal vsaj en odgovor oz koristen odgovor na moja vprašanja.

LP!

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
- Programov za igo ne rabiš ker preprosto -dela
- kakšne POI bi dodajal v iGO? Pogrešaš pokopališča iz adriaroute?
- nadgradnje oz. novejše mape dobiš pri uvozniku
- igo8 je plačljiv.

Ti se pa kar jezi...
smile-1.gif

aljosalo

Zelenc'
13. jul 2008
5
0
1
LOL !!

Kaj naj ti rečem hudo si pameten resno kar čudim se zakaj si sploh se med nami
smile-1.gif

POI : - kateri direktorij oz mapo jih dam
- Skriti Radarji
- Radarji
- DARS

Karte:
- Novejse karte kje na netu
- Ali gre adriaroute na IGO 2006

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Hej puba, 3 poste si napisal!!
Ja, adriaroute gre na igo! skopiraj karto, ki jo dobiš na internetu direktno na spominsko kartico v direktorij "tort"! Resetiraj napravo in mora delati. Ampak pazi, ko resetiraš napravo, moraš držat tipko POWER vsaj 5 minut.

aljosalo

Zelenc'
13. jul 2008
5
0
1
Super !!!!
Sam tega direktorija NI !!!!
Opa a si me sam nategu ali kaj nisem opazil da si tolk gl....

Pa še vedno nisem odgovoril na nobeno vprašanje sam glupga se delaš ......
Zgleda da moreš imeti 300 postov da ti kdo odgovori tuki zgleda že tako pa kaj naj pazim da me boš benal nezrelost !!!

LP!

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Glej, žalili pa se res nebomo!
Ampak, vseeno ti odgovotim :
POI, radarji ,... se posnamejo v direktorij : POI/Speedcam

Novih map ni, ker jih izdajajo zdaj še samo za igo8.
Ne, adriaroute NE gre na nobeno PNA napravo, razen Garmina
OK?

aljosalo

Zelenc'
13. jul 2008
5
0
1
Najlepše ti Hvala

POI ali je važno kakšen formatu je ali so lahko v txt obliki ali mora imeti upd končnico in zakaj če so lahko v txt odliki mi jih ne kaže na navigaciji kje !!!
Kako pa potem lahko nadgradim IGO 2006 na IGO 8 vse imam ampak ne gre ali je kaj da sem spregledal !!! najverjetneje da sem čene bi delovalo
Pa še to kok so karte iz 2006 ( MAG 1020 ) točne ( oz kok je pokritost kart v SLoveniji ) oz če so kaj novejše vsaj iz leta 2007

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
igo 2006 ne moreš nadgraditi na igo8 ker nista kompatibilna.
Za karte se obrni k tvojemu distributerju naprave.